Wiecie może, gdzie można zanabyć w rozsądnej cenie narzędzie takie jak ma Fazi:
Sprzedawca, którego podawał Fazi na forum, już tego nie ma.
Ewentualnie coś podobnego, co sprawdziłoby się i Zuanem i z innymi zegarkami - ogólnie, żeby pasowało do różnych rozmiarów koronek. Zwłaszcza od Zuana mam starty opuszek palca. Nie jest łatwo.
Na ebayu znalazłem takie nadrzędzie dedykowane do Rolexów i nie wygląda według mnie na zbyt dobre.
Odpowiedz do tematu
: Narzędzie do kręcenia koronką
:
...jak przeczytałem tytuł wątku, to myślałem, że sobie jaja robisz...a tu taka niespodzianka...
:
No nic, już nieaktualne - przy okazji zamówienia domówiłem sobie takie same z taobao za 38CNY.
:
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2010-11-24, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Machlo a domówiłbyś jeszcze mi?
bo chętnie bym wziął coś takiego... od relationa mam pozdzierane opuszki palców - nakręcam w rękawiczkach ale to tylko trochę pomaga ;0
bo chętnie bym wziął coś takiego... od relationa mam pozdzierane opuszki palców - nakręcam w rękawiczkach ale to tylko trochę pomaga ;0
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2010-11-24, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2010-11-24, 21:47, w całości zmieniany 2 razy
Ok, mogę domówić. Wyjdzie jakoś koło 30zł.
Daj znać, czy złożyć zamówienie. Jakby jeszcze ktoś chciał, to mogę jeszcze jeden zestawik domówić. Tylko najlepiej dziś jeszcze, żebym mógł złożyć zamówienie - chce jak najszybciej odprawić paczkę do Polski.
Daj znać, czy złożyć zamówienie. Jakby jeszcze ktoś chciał, to mogę jeszcze jeden zestawik domówić. Tylko najlepiej dziś jeszcze, żebym mógł złożyć zamówienie - chce jak najszybciej odprawić paczkę do Polski.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2010-11-24, 21:47, w całości zmieniany 2 razy
:
Jak to działa, pierwszy raz widzę coś takiego
Machlo - możesz tak w kilku słowach opisać jak tego używać - może też podłączę się do zamówienia
Machlo - możesz tak w kilku słowach opisać jak tego używać - może też podłączę się do zamówienia
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Obstawiam, że się wtyka jedną stroną i się kręci jako ten śrubowkręt Ja mam inne pytanie - dlaczego tak? Czy chodzi o wygodę?
:
to wiadomo
tylko w jaki sposób zablokować to na koronce - tam jest jakiś mechanizm który ściska koronkę ? koronka się nie porysuje od tego ?
bEEf napisał/a: |
Obstawiam, że się wtyka jedną stroną i się kręci jako ten śrubowkręt |
to wiadomo
tylko w jaki sposób zablokować to na koronce - tam jest jakiś mechanizm który ściska koronkę ? koronka się nie porysuje od tego ?
:
Chyba przyciska się z drugiej strony, wtedy uchwyt się rozszerza. Łapiesz koronkę i wtedy kręcisz.
:
Wygodę, lesze przełożenie, oraz nie dotykasz i nie obcierasz koperty.
:
To ktoś jeszcze się zgłasza? Powiedzmy, że o 23 składam dodatkowe zamówienie.
:
To ja się dopiszę do zamówienia - sztuk 1 dla mnie
co do zapłaty, podaj dane do przelewu na PW
co do zapłaty, podaj dane do przelewu na PW
:
Wyślę, jak już będę wiedział dokładnie ile to wyniesie. Nie wiem ile policzy sprzedawca z taobao za wysyłkę.
:
OK
machlo napisał/a: |
Wyślę, jak już będę wiedział dokładnie ile to wyniesie. Nie wiem ile policzy sprzedawca z taobao za wysyłkę. |
OK
:
Odpowiedz do tematu
Dodam, że domyślam się, że jest to zestaw składający się z 2 narzędzi - do koronek o większej i mniejszej średnicy. Nie jest to pewne na 100%, bo w treści aukcji nie jest nic napisane.