Na stronie Krammera widzialem jeszcze inne, calkiem interesujace.
Bedzie trza spytac na zatoce, czy ich nie sprzeda.
Odpowiedz do tematu
:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
A robił ktoś już jakieś projekty na AsianUnitasie z tarczą gnomon (jedna wskazówka)
Tomek napisał/a: | ||
erkahund |
A robił ktoś już jakieś projekty na AsianUnitasie z tarczą gnomon (jedna wskazówka)
:
Kemmner właśnie robił.
:
meras, Ale nie polecam. Na pewno nie będzie to dobrze wyglądało
Szczególnie w niebieskiej tarczy
A poważnie, to właśnie się mocno zastanawiam, czy nie zrobić takiego właśnie.
Szczególnie w niebieskiej tarczy
A poważnie, to właśnie się mocno zastanawiam, czy nie zrobić takiego właśnie.
:
A jaką bazę myślisz do niego użyć ??
:
Santino kupił od Heleny kopertę 44mm z limitacją 117/1000.
Bardzo fajna koperta, sam taką ściągam razem z resztą bebechów.
Pewno skończy się jakąś tarczą od Kremmera...
Bardzo fajna koperta, sam taką ściągam razem z resztą bebechów.
Pewno skończy się jakąś tarczą od Kremmera...
:
Tylko uważajcie kumotry na jeden myk, na który ja bym się prawie złapał! Wszystkie tarcze Kemmnera mają średnicę 36mm i żadna nie pasuje do typowej koperty Maryśki! On robi tarcze z tak nietypową średnicą, by pasowały przede wszystkim do jego kopert 42mm.
:
Tamta koperta jest do Mołoni - już się tarcza robi. Tylko muszę spolerować te cholerne szczotkowanie między uszami - próbuję na starej branzolecie i mi jakoś nie idzie
No i tą nieszczęsną limitację też chętnie bym usunął, ale to już nie ma w ogóle pojęcia jak zrobić.
A jednowskazówkowca myślę, żeby niebieskiego poskładać, ale jeszcze nie wiem w jakiej kopercie. Szukam po ebaju i nic nie mogę znaleść.
Niewykluczone, że się szarpnę na kemmnerową kopertę. Ale to tanio pewnie nie będzie
Edit: niebieska tarcza ma 37,2 mm średnicę, a wskazówka chyba 36 mm. Grubość tarczy 0,4 mm. O ile dobrze rozumiem mowę germańską.
bow napisał/a: |
Santino kupił od Heleny kopertę 44mm z limitacją 117/1000.
Bardzo fajna koperta, sam taką ściągam razem z resztą bebechów. Pewno skończy się jakąś tarczą od Kremmera... |
Tamta koperta jest do Mołoni - już się tarcza robi. Tylko muszę spolerować te cholerne szczotkowanie między uszami - próbuję na starej branzolecie i mi jakoś nie idzie
No i tą nieszczęsną limitację też chętnie bym usunął, ale to już nie ma w ogóle pojęcia jak zrobić.
A jednowskazówkowca myślę, żeby niebieskiego poskładać, ale jeszcze nie wiem w jakiej kopercie. Szukam po ebaju i nic nie mogę znaleść.
Niewykluczone, że się szarpnę na kemmnerową kopertę. Ale to tanio pewnie nie będzie
Edit: niebieska tarcza ma 37,2 mm średnicę, a wskazówka chyba 36 mm. Grubość tarczy 0,4 mm. O ile dobrze rozumiem mowę germańską.
:
37,6mm i 39mm ma chociażby Getat.
:
W pilocie 47mm zamontowałem 39mm
Orygianalna szara chyba jest taka sama duża.
Do Fiddy też powinna wejść, do Radka nie jestem pewien, być może nie.
Orygianalna szara chyba jest taka sama duża.
Do Fiddy też powinna wejść, do Radka nie jestem pewien, być może nie.
:
Oni zazwyczaj piszą do jakich koperta dana tarcza wchodzi.
:
A na stronie Getata w sekcji kopert każda jest opisana rozmiarami tarcz, jakie pasują.
39 mm chyba wchodzi do większego Radka.
39 mm chyba wchodzi do większego Radka.
:
Odpowiedz do tematu
Sie zastanawialem, dokad to podrzucic, nie widzialem, zeby kto wspominal, a na nowy topik to malo chyba.
Widzieliscie, ze Herr K. Parnisa kopiuje...?
Przerazajace...
https://sites.google.com/site/rolandkemmner/3-kemmner-handaufzugsuhr-araber-schwarz-mit-werk-seagull-3620-grade-i-in-pvd-schwarz
Widzieliscie, ze Herr K. Parnisa kopiuje...?
Przerazajace...
https://sites.google.com/site/rolandkemmner/3-kemmner-handaufzugsuhr-araber-schwarz-mit-werk-seagull-3620-grade-i-in-pvd-schwarz
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe