Odpowiedz do tematu
:
zapowiada się ciekawie mimo ludwikowskiego stylu
:
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Thomas666, graty
Taki „spójny” projekt
Taki „spójny” projekt
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Te ludwiki coś gryzą się z pozostałą symboliką. Ale to Tobie ma się podobać
:
Tia...eklektyczny raczej
:
Za delikatne mi się wydają, ale nie mam pomysłu co w zamian... Może się opatrzą, a może zmienię jak coś godnego uwagi trafię.
:
Nooo... Blisko, jakby te ramki były nieco grubsze, lumę by się wydłubało...? I sekundnik fajny, ale za to nieco drogawo. Ale i tak muszę się przespać z tematem
:
Dajesz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91,
Uznałem, że godzina jeszcze młoda i nie będę spał z tematem. Te ludwiki to nie był najszczęśliwszy pomysł. Takie wsadziłem, co się po pudełku walały:
Uznałem, że godzina jeszcze młoda i nie będę spał z tematem. Te ludwiki to nie był najszczęśliwszy pomysł. Takie wsadziłem, co się po pudełku walały:
:
O, teraz znacznie lepiej!
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2021-03-20, 22:44, w całości zmieniany 3 razy
Fajnie wyszło a z tymi wskazami zdecydowanie lepiej
Można by jeszcze dać na tarczy zamiast czachy herb Torunia ... pasowałoby do nazwy RadioMaryja
Można by jeszcze dać na tarczy zamiast czachy herb Torunia ... pasowałoby do nazwy RadioMaryja
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2021-03-20, 22:44, w całości zmieniany 3 razy
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
tomaliusz, wiedziałem... Normalnie czułem to w moczu. Zastanawiałem się tylko kto pierwszy z tym wyskoczy
:
Odpowiedz do tematu
bardzo mnie się podoba