:
Mattoni napisał/a: |
satanic666 napisał/a: | 931 fajniejsze, jakbym miał dwa takie jak twoje to bym wolał z inną tarczą nie czarną. |
....a 372 jakie fajowskie
Pdrog, U1 to dobry wybór , kiedyś sobie kupię ... |
372 super wiadomo.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
u mnie już w 1Q wpadnie taki Brajtek:
a co dalej
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
......super jest ta Panda.
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2021-01-04, 08:19, w całości zmieniany 1 raz
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Może na wakacje, jeśli się trafi po dobrej cenie, to sobie przygarnę...
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2021-01-03, 23:14, w całości zmieniany 1 raz
:
Z_bych, jest super! Imo jeden z najfajniejszych zielonych zegarków ever
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Panda super. Zieleninka też niczego sobie.
:
Michał, ta zieleń w realu jest trochę ciemniejsza, ale wg mnie nawet ładniejsza niż na zdjęciu. Szaro-buro mi się zrobiło w pudełku, muszę trochę radości wprowadzić
Panda w realu nie jest super, jest duża, brzydka, źle leży i biel jest brudna. Dlatego nie korumpować Dorusi, ja jestem pierwszy
:
Z_bych, wiem, mierzyłem go w Jubitomie
Alternatywą dla niego byłby Aquis, którego ma Prezes
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ale ja chcę tego małego 38 mm, jest mniejszy i ma znacznie lepsze proporcje
Aquis nie jest dla niego konkurencją
:
Santino napisał/a: |
Michał napisał/a: | Z_bych, wiem, mierzyłem go w Jubitomie Alternatywą dla niego byłby Aquis, którego ma Prezes |
Mierzyłem oba.
Aquis zjada Rado bez popijania. |
Sylwek a Aquis fajniejszy czy Ml pontos diver??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Uuu, ciężki wybór...
Oba super fajne - ale jednak chyba niebieski kolor fajniejszy.
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Santino napisał/a: |
Uuu, ciężki wybór...
Oba super fajne - ale jednak chyba niebieski kolor fajniejszy. |
Czyli muszę jeszcze Ml dokupić do Aquisa
Pozdrawiam
Marcin/kornel91