Odpowiedz do tematu
:
Dokładnie tak jest, jako prawisz . Ja mam niebieskiego Łucza, który ma tak fatalnie zrobione uszy, że choć jest malutki, odstaje i wygląda fatalnie...
Ну, погоди!
:
Czyżbyś ponownie odkryłpierwszy post z tego wątku
:
kto by tam czytał pierwszego posta w wątku
:
Ty złośliwy podrubkarzu
Fakt nie przeczytałem pierwszego posta....po prostu wydawalo mi sie ze nikt tego zegarka wczesniej nie oglądał bo wyszperałem go przypadkowo.
Ale widać po was nie ma już co zbierać w internecie....nawet mrówki by zdechły z głodu
Zrobiłem strzał życia...wkleiłem zupełnie przypadkowo zdjęcie do wątku który właśnie o tym był ....to jakiś znak z niebios.
Zwróciłem uwagę na napisy na tarczy sugerujące że w środku będzie siedział....okropny wadliwy i przaśny mechanizm znany z vostoków za 100zl :] .....co z tego że koperta fajna ( perfumeria) itd jak wnętrze to szambo.
Ostatnio zmieniony przez Roscosmos 2010-11-18, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
Santino napisał/a: |
kto by tam czytał pierwszego posta w wątku |
Ty złośliwy podrubkarzu
Fakt nie przeczytałem pierwszego posta....po prostu wydawalo mi sie ze nikt tego zegarka wczesniej nie oglądał bo wyszperałem go przypadkowo.
Ale widać po was nie ma już co zbierać w internecie....nawet mrówki by zdechły z głodu
Zrobiłem strzał życia...wkleiłem zupełnie przypadkowo zdjęcie do wątku który właśnie o tym był ....to jakiś znak z niebios.
Zwróciłem uwagę na napisy na tarczy sugerujące że w środku będzie siedział....okropny wadliwy i przaśny mechanizm znany z vostoków za 100zl :] .....co z tego że koperta fajna ( perfumeria) itd jak wnętrze to szambo.
Ostatnio zmieniony przez Roscosmos 2010-11-18, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Jedyne żywe mrówki to te napędzające mechanizmy naszych chińskich zegarków
:
Mówią, że złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych
A ta moja, to taka delikatna zaczepka podrupkarko-spamerska
Roscosmos napisał/a: | ||
Ty złośliwy podrubkarzu Fakt nie przeczytałem pierwszego posta....po prostu wydawalo mi sie ze nikt tego zegarka wczesniej nie oglądał bo wyszperałem go przypadkowo. Ale widać po was nie ma już co zbierać w internecie....nawet mrówki by zdechły z głodu Zrobiłem strzał życia...wkleiłem zupełnie przypadkowo zdjęcie do wątku który właśnie o tym był ....to jakiś znak z niebios. Zwróciłem uwagę na napisy na tarczy sugerujące że w środku będzie siedział....okropny wadliwy i przaśny mechanizm znany z vostoków za 100zl :] .....co z tego że koperta fajna ( perfumeria) itd jak wnętrze to szambo. |
Mówią, że złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych
A ta moja, to taka delikatna zaczepka podrupkarko-spamerska
:
a goła Eta to "Skarb Narodów", imho wolę już tego kapryśnego wostoka .
Roscosmos napisał/a: |
okropny wadliwy i przaśny mechanizm znany z vostoków za 100zl |
:
Absolutnie żaden skarb...w dodatku za droga.
Rosjanie jak chcą to potrafią....Gdyby kazali im dziś poprawić ten mechanizm bo miały by go dostać jakieś oddziały wojskowe to zrobili by z tego arcydzieło bezawaryjności....ale niestety bez zamówienia rządowego to i jak oleju zabrakło bo Sierjoża zapomniał skoczyć to się składa. Ale to jeszcze pół biedy....mechanizm ten to najgorszy ruski mechanizm...nieprzemyślany....a tłuką go i tłuką...zmieniają koperty...tarcze a w srodku ciągle truchło. Naprawdę lubię ruskie zegarki...lubię design vostoków ale te mechanizm mnie odstrasza.
Ostatnio zmieniony przez Roscosmos 2010-11-18, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Rudolf napisał/a: | ||
|
Absolutnie żaden skarb...w dodatku za droga.
Rosjanie jak chcą to potrafią....Gdyby kazali im dziś poprawić ten mechanizm bo miały by go dostać jakieś oddziały wojskowe to zrobili by z tego arcydzieło bezawaryjności....ale niestety bez zamówienia rządowego to i jak oleju zabrakło bo Sierjoża zapomniał skoczyć to się składa. Ale to jeszcze pół biedy....mechanizm ten to najgorszy ruski mechanizm...nieprzemyślany....a tłuką go i tłuką...zmieniają koperty...tarcze a w srodku ciągle truchło. Naprawdę lubię ruskie zegarki...lubię design vostoków ale te mechanizm mnie odstrasza.
Ostatnio zmieniony przez Roscosmos 2010-11-18, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
:
No to miałeś zwyczajne/niezwyczajne szczęście . Ja miałem i niestety nie był w pariodku.
Mimo to głupi dzisiaj zamówiłem kolejną amfibię na tym dziadostwie mam nadzieję że przez pomyłkę go nasmarowali w fabryce a tokarz był trzeźwy
Rudolf napisał/a: |
mam 3 takie werki wostoka i wszystkie odpukać w niemalowane puk puk zdjełano w pariadku |
No to miałeś zwyczajne/niezwyczajne szczęście . Ja miałem i niestety nie był w pariodku.
Mimo to głupi dzisiaj zamówiłem kolejną amfibię na tym dziadostwie mam nadzieję że przez pomyłkę go nasmarowali w fabryce a tokarz był trzeźwy
:
może ten mechanizm nie jest szczytem sztuki zegarmistrzowskiej, ale z moich 6 zegarków na nim tylko jeden przestał chodzić po fatalnym upadku na podłogę. Tak więc nie zgadzam się z tezą że jest to syf.
a nowy projekt bardzo mi się podoba, i jak tylko będzie produkowany, to się mocnonad nim zastanowię
a nowy projekt bardzo mi się podoba, i jak tylko będzie produkowany, to się mocnonad nim zastanowię
:
Ja tam się nie bedę zastanawiał
:
Przez dwa lata używałem dwie amfibie jako gshocka i złego słowa na ten mechanizm nie powiem
Odpowiedz do tematu
Roscosmos napisał/a: | ||||
Absolutnie żaden skarb...w dodatku za droga. Rosjanie jak chcą to potrafią....Gdyby kazali im dziś poprawić ten mechanizm bo miały by go dostać jakieś oddziały wojskowe to zrobili by z tego arcydzieło bezawaryjności....ale niestety bez zamówienia rządowego to i jak oleju zabrakło bo Sierjoża zapomniał skoczyć to się składa. Ale to jeszcze pół biedy....mechanizm ten to najgorszy ruski mechanizm...nieprzemyślany....a tłuką go i tłuką...zmieniają koperty...tarcze a w srodku ciągle truchło. Naprawdę lubię ruskie zegarki...lubię design vostoków ale te mechanizm mnie odstrasza. |
Przez dwa lata używałem dwie amfibie jako gshocka i złego słowa na ten mechanizm nie powiem