Dziś na Oceanic Time pokazał sie projekt nowego Vostoka Amfibii
Imo cenka opada ... W necie nic na jego temat nie znalazłem, ktoś coś słyszał, ktoś coś wie?
Zdjęcia z Oceanic Time
Odpowiedz do tematu
: Vostok Amfibia
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-11-16, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-11-16, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Ideał ...
Będzie jak zrobią
Bo a razie to grafika.
A szkoda ...
Będzie jak zrobią
Bo a razie to grafika.
A szkoda ...
:
Rewelacyjny projekt
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
O głowa mała Zajebongo totalnie wypasiony
:
Grubo
:
Całkiem ciekawy
:
Tylko ta koronka. Ja chcę ze starą koronką !!!
Ну, погоди!
:
Miałem wklejać to zdjęcie ale mnie uprzedziłeś Ta nowa amfa wymiata !
:
Ciekawe na ile zetafonów go wycenia
:
OoOoO- tutaj temat o Amfibii, a ja na KMZ język strzępię i narzekam na rozmiar kolejnego fajnego ruska Klod też gdzieś wyhaczył info nt. premiery tego zegarka i założył temat w rosyjskich.
Tutaj więcej informacji: http://www.facebook.com/a...78133556&ref=mf
Cena atrakcyjna, ale rozmiar już mnie przeraża i wkurza, bo to kolejny zegarek na półkę mam wrażenie. Zaraz po Ekranoplanie i Anczarze.
Tutaj więcej informacji: http://www.facebook.com/a...78133556&ref=mf
Cena atrakcyjna, ale rozmiar już mnie przeraża i wkurza, bo to kolejny zegarek na półkę mam wrażenie. Zaraz po Ekranoplanie i Anczarze.
:
IMHO jesli to 48 jest z kroronka to przy tym ksztalcie uszuu zegarek moze ladnie lezec rowniez na wezszzym nadgrastku. Render bardzo mi sie podoba jak naraize
pozdr
strix
Bibliotek@rz napisał/a: |
Cena atrakcyjna, ale rozmiar już mnie przeraża i wkurza, bo to kolejny zegarek na półkę mam wrażenie. Zaraz po Ekranoplanie i Anczarze. |
IMHO jesli to 48 jest z kroronka to przy tym ksztalcie uszuu zegarek moze ladnie lezec rowniez na wezszzym nadgrastku. Render bardzo mi sie podoba jak naraize
pozdr
strix
:
Odpowiedz do tematu
Pragnę jeszzce tylko wyrazić nadzieję, że jesli dojdzie do produkcji, to luminova bedzie lepsza niż zwykle, podobnie jak oleje w mechanizmie. No i wskazówki lepiej ustawione niż na zdjęciu
Ну, погоди!