Woytec napisał/a: |
Po 2700 z małym hakiem i darmowa przesyłką. |
Solidnie liczą
Woytec napisał/a: |
Po 2700 z małym hakiem i darmowa przesyłką. |
Z_bych napisał/a: |
Ta tarcza z automatów na żywo wygląda super. Za to przeszklona dupka to porażka |
Szymon, ale tutaj wyjątkowo nie pasuje. |
Zrobiło się to modne, widać jacyś spece od sprzedaży zrobili ankiety wśród klientów i ot, efekty...
Ale w naręcznym scyzoryku, o ile pasuje mi automatyczny mechanizm, o tyle dupka już nie. Trochę przypomina mi czołg z dużym oknem widokowym Tam powinien być moim zdaniem solidny, stalowy, zakręcany dekiel z fajnym grawerem albo nawet (może nawet lepiej) tylko z technikaliami. |
Szymon napisał/a: |
Przeszklona dupka to porażka w 90% przypadków |
Machu napisał/a: |
Myślę, ze znów patrzycie przez pryzmat naszej grupy - niereprezentatywnej i wąskiej
Ilekroć pokazuje zegarek komuś 'normalnemu', to w ogromnej większości przypadków widoczny, pracujący mechanizm wywołuje klasyczny efekt wow Zegarek nie-kwarcowy to obecnie jest bajer i coś oryginalnego dla większosci społeczeństwa. |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
Odin napisał/a: |
A tymczasem na Dropie Inoxy po 199 dolców leżą... |
Machu napisał/a: |
Myślę, ze znów patrzycie przez pryzmat naszej grupy - niereprezentatywnej i wąskiej
Ilekroć pokazuje zegarek komuś 'normalnemu', to w ogromnej większości przypadków widoczny, pracujący mechanizm wywołuje klasyczny efekt wow Zegarek nie-kwarcowy to obecnie jest bajer i coś oryginalnego dla większosci społeczeństwa. |