Czyli jak dobrze rozumiem, wcześniej miałeś omege, kupiłeś brajtka z zamysłem sprzedania omegi. Brajtek po niecałym tygodniu robi się nudny, i myślisz czy aby jednak nie zostać z omegą?
Skoro tak to goń Breitlinga dalej, lepiej już nie bedzie
Możliwe że bym go kupił, ale z drugiej strony boje się że i mi się on opatrzy po tygodniu
Odpowiedz do tematu
:
:
Ostatnio zmieniony przez rmickey 2020-04-29, 12:38, w całości zmieniany 1 raz
Brajtek nie znudził mi się jeszcze i nie sądzę żeby to szybko nastąpiło...mam nadzieję
To jest chyba jedyny brajtek, który mi się zawsze podobał. Dużo bardziej opatrzyła mi się smpc (to już moja druga) ale z drugiej strony pewnie będzie mi brakować tej głębokiej czerni tarczy, wygody noszenia, mikroregulacji. Za to brajtek bardziej mi się wizualnie podoba i ma datę na właściwym miejscu
To jest chyba jedyny brajtek, który mi się zawsze podobał. Dużo bardziej opatrzyła mi się smpc (to już moja druga) ale z drugiej strony pewnie będzie mi brakować tej głębokiej czerni tarczy, wygody noszenia, mikroregulacji. Za to brajtek bardziej mi się wizualnie podoba i ma datę na właściwym miejscu
Ostatnio zmieniony przez rmickey 2020-04-29, 12:38, w całości zmieniany 1 raz
:
To daj znać jak omega będzie szła pod młotek
:
SMPc będzie szła w dobre ręce. Jak ktoś chętny to zapraszam na priv.
Kupiłem ją pod koniec lutego 2019 r. w Jubitomie. Jest w idealnym stanie, jedynie możliwe mikroryski na zapięciu. Nigdzie indziej nie dopatrzyłem się żadnych rysek czy innych mankamentów. Tanio niestety nie będzie, ta referencja jest poszukiwana
Kupiłem ją pod koniec lutego 2019 r. w Jubitomie. Jest w idealnym stanie, jedynie możliwe mikroryski na zapięciu. Nigdzie indziej nie dopatrzyłem się żadnych rysek czy innych mankamentów. Tanio niestety nie będzie, ta referencja jest poszukiwana
:
Odpowiedz do tematu
To podrzuć cenę na pw