A może Faestina?
Odpowiedz do tematu
:
:
To przecież też Ana-Digi watch i w dodatku bezobsługowy, oraz w zakładanym budżecie.. do 600zł
https://zegarownia.pl/zegarek-meski-casio-g-shock-waveceptor-gaw-100b-1aer
https://zegarownia.pl/zegarek-meski-casio-g-shock-waveceptor-gaw-100b-1aer
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Alpina fajna, ale cena nie ta
Pulsar i Timex spoko, ale jak dla mnie brakuje tego czegoś, czego nie jestem w stanie opisać
North Edge mocno mi sie podoba ale za duży z niego odważnik, straszny kloc
Na razie nastawiony jestem na GST-B200B-1AER - taka troche miłość od pierwszego spojrzenia. Powściągliwy G, wygląda na wygodny zegarek na co dzień, a w dodatku nie miałem jeszcze nic z solarem, i bluetooth. No i jest na niego promka (patrz pepper)
Pulsar i Timex spoko, ale jak dla mnie brakuje tego czegoś, czego nie jestem w stanie opisać
North Edge mocno mi sie podoba ale za duży z niego odważnik, straszny kloc
Na razie nastawiony jestem na GST-B200B-1AER - taka troche miłość od pierwszego spojrzenia. Powściągliwy G, wygląda na wygodny zegarek na co dzień, a w dodatku nie miałem jeszcze nic z solarem, i bluetooth. No i jest na niego promka (patrz pepper)
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2020-04-25, 08:10, w całości zmieniany 2 razy
A widział ktokolwiek takiego Citka?
Dwie torby śliwek
Niestety, koperta ma "tylko" 40mm.
Edit
Albo takie "cudo"
42mm, koperta i bransoleta jak u Taga.
Oba chyba tylko na rynek japoński bo nigdzie nie widać poza jednym sklepem, sprawdzonym zresztą więc nie spodziewałbym się podróbek.
Dwie torby śliwek
Niestety, koperta ma "tylko" 40mm.
Edit
Albo takie "cudo"
42mm, koperta i bransoleta jak u Taga.
Oba chyba tylko na rynek japoński bo nigdzie nie widać poza jednym sklepem, sprawdzonym zresztą więc nie spodziewałbym się podróbek.
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2020-04-25, 08:10, w całości zmieniany 2 razy
:
Ja mam takiego staruszka accurista.
:
To pewnie jakiś klon tego Citka bo na tarczy to samo
Ten Citizen co mają jednego w polskim sklepie to też pewnie jakiś stary "leżak magazynowy", jest jedna sztuka a sklep ma sporo ofert powystawowych i takich własnie starszych modeli nie wiadomo skąd.
Ten Citizen co mają jednego w polskim sklepie to też pewnie jakiś stary "leżak magazynowy", jest jedna sztuka a sklep ma sporo ofert powystawowych i takich własnie starszych modeli nie wiadomo skąd.
:
Co to za sklep?
Woytec napisał/a: |
To pewnie jakiś klon tego Citka bo na tarczy to samo
Ten Citizen co mają jednego w polskim sklepie to też pewnie jakiś stary "leżak magazynowy", jest jedna sztuka a sklep ma sporo ofert powystawowych i takich własnie starszych modeli nie wiadomo skąd. |
Co to za sklep?
lepsze jutro było wczoraj
:
https://www.e-zegareczek.pl/
Najbardziej znany ze sprzedaży wszelkich "ubranek" do G-Shocków, na allegro też.
Najbardziej znany ze sprzedaży wszelkich "ubranek" do G-Shocków, na allegro też.
:
Odpowiedz do tematu
Ostatecznie zakupiłem GBA-800. Dziękuję wszystkim za propozycje