Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Ostatnio zmieniony przez Tomi1976 2020-01-28, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
kwater jak w praktyce z jakością Invicty? Oglądałem milion filmików na YT, jedni chwalą, drudzy narzekają Dla mnie osobiście ok, tylko nie wiem jak się odnieść do graweru na kopercie. Trochę to nietypowe.
Ostatnio zmieniony przez Tomi1976 2020-01-28, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
:
Dobra dobra, widzę...
:
Zastanawiam się, czy nie jest to mój najładniejszy zegarek...
Pozdrawiam
Jarek
Jarek
:
Machu, te Twoje monstra to powiew powiew świeżości w tym wątku
:
:
Ładna, ładna...
Kilka lat na nią chorowałem a jak w końcu kupiłem to nie przetrwała pół roku, jeszcze ta w wersji 3570.50.00.
Kilka lat na nią chorowałem a jak w końcu kupiłem to nie przetrwała pół roku, jeszcze ta w wersji 3570.50.00.
:
Woytec, nie no przyzwoity sikor. W sumie już też mi minął zachwyt, ale nadal cieszy, tylko rzadziej trafia na nadgarstek.
:
Pokaż wszystkie. Ocenimy.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Jarek napisał/a: |
Zastanawiam się, czy nie jest to mój najładniejszy zegarek...
Obrazek |
Pokaż wszystkie. Ocenimy.