Christopher Ward C600
Odpowiedz do tematu

:
Podróbkarze wstrętni...teraz Łukasz będziesz musiał sprzedać ten podróbkarski zegarek bo marka zeszła na psy : )

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
Blaz
[Usunięty]
:
Choćby upadła to ja KingFishera udźwignę. :mrgreen:

:
Delikane odświeżenie tematu...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Porcja z dzisiejszej ręki...

:
Bow bardzo ładny zegarik z trytkiem :D

:
Ten Ward na zdjęciu wygląda ładnie, a na żywo rewelacyjnie :!:
Ogólnie Wardy trafiają w mój smoczy gust zegarkowy :grin: Żeby tak tylko miyotę chcieli do nich zapakować to grono posiadaczy Wardów w Polsce powiększyłoby się :!:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Karol Kłósek napisał/a:
Żeby tak tylko miyotę chcieli do nich zapakować to grono posiadaczy Wardów w Polsce powiększyłoby się :!:

Chyba o jednego lub co najwyżej kilku : ) :P
Standardowy użytkownik jednak zawsze będzie wolał "szfajscarkość"...

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Wardy nie są zegarkami dla Kizi, tak samo jak Magretta.
Myślę, że przyjaźń z Miyotą wyszła by Wardowi na dobre - ceny mógłby zrobić znacznie lepsze niż teraz, a całą resztę ma już opanowaną :)

:
Imo niewielka byłaby różnica w cenie... Tyle tylko, ile obecnie wynosi różnica pomiędzy ceną Ety a Miyoty .. 50-70 funtów?

Blaz
[Usunięty]
:
70 funtów to kosztuje ETA na ebayu, Z tym że Ward ją składa w zasadzie od nowa i roduje. Możesz mieć więc Tomek rację co do tej różnicy.

:
Ale Krzysiek zyskałby jeszcze jednego klienta z wielkim bananem na twarzy - Smoka :mrgreen: , może mu złoży special order z Miyotą? :grin:

:
Tomek napisał/a:
Ale Krzysiek zyskałby jeszcze jednego klienta z wielkim bananem na twarzy - Smoka :mrgreen: , może mu złoży special order z Miyotą? :grin:

Gdyby tak Ward chciał zrobić czarnego C8 i niebieskiego, albo białego Kingfishera z Miyotą to byłbym w siódmym niebie :grin: :!:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
c8 to nie, bo bym się letko wkurzył, ale Rybaka to owszem, owszem...

A 50 funtów mniej to jest dla mnie istotna różnica w cenie :D

:
bow napisał/a:
c8 to nie, bo bym się letko wkurzył, ale Rybaka to owszem, owszem...

A 50 funtów mniej to jest dla mnie istotna różnica w cenie :D

Kingfisher to zimorodek a nie Rybak :twisted:

:
Do kolekcji...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum