Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Same fajne zegarki ostatnio
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Odin, gratki!
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Dzięki
Jak na razie, to mój pierwszy zegarek gdzie mogłem zostawić drugą szlufkę przy oryginalnym pasku i było co w nią włożyć. Na nadgarstku 21cm zostają jeszcze cztery dziurki przy luźno zapiętym pasku!
Jak na razie, to mój pierwszy zegarek gdzie mogłem zostawić drugą szlufkę przy oryginalnym pasku i było co w nią włożyć. Na nadgarstku 21cm zostają jeszcze cztery dziurki przy luźno zapiętym pasku!
:
Odin, Machu, kopeć hurtowo
:
ale chcesz powiedzieć, że piątka wielka jest, czy pasek dali taki długi??!
Odin napisał/a: |
Dzięki
Jak na razie, to mój pierwszy zegarek gdzie mogłem zostawić drugą szlufkę przy oryginalnym pasku i było co w nią włożyć. Na nadgarstku 21cm zostają jeszcze cztery dziurki przy luźno zapiętym pasku! |
ale chcesz powiedzieć, że piątka wielka jest, czy pasek dali taki długi??!
:
Hurtowe graty hurtownikom
A u mnie taki kundelek się pojawił:
A u mnie taki kundelek się pojawił:
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
kwater,
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
kwater, ładny rolek
:
kwater, może być
:
kwater, niech się nosi!
:
Dzięki
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Wielki to może nie jest ale ma 45mm bez koronki i 51mm od ucha do ucha a pasek 123mm na 86mm.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Thomas666 napisał/a: | ||
ale chcesz powiedzieć, że piątka wielka jest, czy pasek dali taki długi??! |
Wielki to może nie jest ale ma 45mm bez koronki i 51mm od ucha do ucha a pasek 123mm na 86mm.