Odpowiedz do tematu
:
vvojt, ja im wyslalem zejecie prawajazdy. Przeszlo.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
halina, dziękuję pięknie!
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Ode mnnie chca jakies rachunki zeby potwierdzic adres. Wiec dalem sobie spokoj na razie...
Apa13 napisał/a: |
vvojt, ja im wyslalem zejecie prawajazdy. Przeszlo. |
Ode mnnie chca jakies rachunki zeby potwierdzic adres. Wiec dalem sobie spokoj na razie...
:
Do wyboru było, dowód, paszport albo prawko. Przynajmniej ja tak miałem w dwóch przypadkach.
Na prawku mam adres sprzed trzech przeprowadzek czy tam meldunków
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2018-12-29, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
pg22 napisał/a: | ||
Ode mnnie chca jakies rachunki zeby potwierdzic adres. Wiec dalem sobie spokoj na razie... |
Do wyboru było, dowód, paszport albo prawko. Przynajmniej ja tak miałem w dwóch przypadkach.
Na prawku mam adres sprzed trzech przeprowadzek czy tam meldunków
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2018-12-29, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
:
No tak ale mi dodatkowo każą jeszcze rachunek przesłać jako potwierdzenie adresu...
Toyota napisał/a: | ||||
Do wyboru było, dowód, paszport albo prawko. Przynajmniej ja tak miałem w dwóch przypadkach. Na prawku mam adres sprzed trzech przeprowadzek czy tam meldunków |
No tak ale mi dodatkowo każą jeszcze rachunek przesłać jako potwierdzenie adresu...
:
Dzisiaj otrzymałem i ja fizyczną kartę (MasterCard)
Szymon napisał/a: |
Mam dwa kody na darmowa karte.
Ktos potrzebowski? |
Dzisiaj otrzymałem i ja fizyczną kartę (MasterCard)
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2018-12-31, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Ale tych adresów to wymaga Wam sam Revolut czy PP przy podpinaniu karty
Ostatnio zmieniony przez Machu 2018-12-31, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Machu, Revolut podczas autoryzacji konta. Nic innego nie musiałem im wysyłać. Tylko foto prawka.
:
Przy płatności na ebay można użyć revoluta kartę? Może być wirtualna, czy plastik?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Jacobi, jeśli podpięta do PayPala to bez znaczenia. Zakładam, że płatność bezpośrednia również, ale ja mam podpiętą do PP.
Non serviam.
:
Ale paypal nie zrobi złodziejskiego przewalutowania np. na złotówki?
:
Jacobi, trzeba podczas płacenia każdorazowo określać walutę karty bo dla revoluta PP domyślnie ustawia łabędzie
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Jedyne co trzeba zrobić, to wybrać opcję żeby przewalutowania dokonać przez operatora karty a nie przez Paypala i już jest ok. (tam jest taka opcja do wyboru przy robieniu płatności przez paypal)
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Dzięki, łabędzie mogą być.
:
Odpowiedz do tematu
Wczoraj dostaliśmy powiadomienia, żeby zeskanować dowód osobisty bądź paszport z uwagi na brexit. Prawko nie jest już dla nich dowodem tożsamości.