Odpowiedz do tematu
:
Jak dla mnie za dużo na tarczy się dzieje...na spotkaniu widziałem i zegarek jest wporzo...ale jajec nie urywa mi (Rudolfowi tak) : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Rudolfowi jaja urwało??? Wsadziłeś je do zamrażarki?? Inaczej ich nie uratujesz!!
:
...hotwax, to zależy gdzie założysz i jak zapniesz...
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-10-26, 23:54, w całości zmieniany 1 raz
hotwax napisał/a: |
Zegarek ma głównie odmierzać czas, a nie urywać jaja ... |
Maxio napisał/a: |
...hotwax, to zależy gdzie założysz i jak zapniesz...Obrazek |
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-10-26, 23:54, w całości zmieniany 1 raz
:
O i skomentował ten co to się w topiku obok chwali swoimi "skromnymi" 17 centymetrami : )
Tomek napisał/a: | ||||
Obrazek Obrazek Obrazek |
O i skomentował ten co to się w topiku obok chwali swoimi "skromnymi" 17 centymetrami : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
17cm w NADGARSTKU , Wam, zboki, pijaki i złodzieje, wszystko tylko się z jednym kojarzy...
A wydawało mi się, że się na forum zegarkowym rejestruję ...
pisar napisał/a: |
O i skomentował ten co to się w topiku obok chwali swoimi "skromnymi" 17 centymetrami : ) |
17cm w NADGARSTKU , Wam, zboki, pijaki i złodzieje, wszystko tylko się z jednym kojarzy...
A wydawało mi się, że się na forum zegarkowym rejestruję ...
:
Autentyczna historia.
Dwie dziewczyny w liceum zastanawiały się czy 20cm to słuszny rozmiar czy nie. Postanowiły poprosić o poradę takiego, co miał w szkole sławę tego o dużym... rozumku. Spytały się go więc: 20 cm to duży czy nie? Odpowiedział: ale chodzi o długość czy obwód?
Dwie dziewczyny w liceum zastanawiały się czy 20cm to słuszny rozmiar czy nie. Postanowiły poprosić o poradę takiego, co miał w szkole sławę tego o dużym... rozumku. Spytały się go więc: 20 cm to duży czy nie? Odpowiedział: ale chodzi o długość czy obwód?
:
Bardzo dobra odpowiedź...nie od dziś wiadomo że liczy się fi a nie długość : )
Blaz napisał/a: |
Autentyczna historia.
Dwie dziewczyny w liceum zastanawiały się czy 20cm to słuszny rozmiar czy nie. Postanowiły poprosić o poradę takiego, co miał w szkole sławę tego o dużym... rozumku. Spytały się go więc: 20 cm to duży czy nie? Odpowiedział: ale chodzi o długość czy obwód? |
Bardzo dobra odpowiedź...nie od dziś wiadomo że liczy się fi a nie długość : )
:
fajny ten Edward,
Rudi - jakby ci się znudził to pamiętaj o mnie
Rudi - jakby ci się znudził to pamiętaj o mnie
:
Dzięki za reckę fajnie się czytało.
No tarcza dynamiczna... bardzo dynamiczna
Wygląda świetnie, ale do mnie nie przemawia
Gratulację i niech się nosi!
No tarcza dynamiczna... bardzo dynamiczna
Wygląda świetnie, ale do mnie nie przemawia
Gratulację i niech się nosi!