Odpowiedz do tematu
:
A ja coraz bardziej się zastanawiam, czy nie kupić.
:
bierz bierz, na moje warto jak lubisz duże łocze
:
Co Wy wszyscy z tym dużym ... Imo średniaczek, przy pilotach Parnisa lub niektórych nurkach to wręcz maluch ...
:
No właśnie, to taki młodzieżowy rozmiar, 42mm to średniaczek.. Skoro większy jest od Samuraja to Sammy znika z mojej WL..
:
Jak mu w takim wdzianku?
Pozdr
strix
Pozdr
strix
:
Całkiem, całkiem ...
:
Średnio....
Ten pasek jest super, ale nie do tego seikacza...
Ten pasek jest super, ale nie do tego seikacza...
:
Nie, to pasek nie do niego. Zdecydowanie.
:
Kilka dni temu mi się zrobiło ...
:
Paseczek w pytke, ozywia brzydala i fajnie misiowaty taki - to jakis fabryczny? Jesli tak wrzuc linke do sklepu pls. Na razie mam BFSa na tym szerokim powyzej, ale faktycznie troche ginie w nim.
Pozdr
strix
Tomek napisał/a: |
Kilka dni temu mi się zrobiło ... |
Paseczek w pytke, ozywia brzydala i fajnie misiowaty taki - to jakis fabryczny? Jesli tak wrzuc linke do sklepu pls. Na razie mam BFSa na tym szerokim powyzej, ale faktycznie troche ginie w nim.
Pozdr
strix
:
To chyba S-23 Christoforosa Redosa
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Jaki brzydal, jaki brzydal
To ten pasek:
LINKA DO OPISU
Z tym, że ja nie kupowałem u nich w sklepie tylko wylicytowałem sobie u nich na Zatoce za cenę minimalną, tj. $14 plus wysyłka.
TUTAJ ICH AUKCJE NA E-BAY'U
Ale klamerka od Redosa
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-11-03, 12:47, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
strix napisał/a: |
Paseczek w pytke, ozywia brzydala i fajnie misiowaty taki - to jakis fabryczny? Jesli tak wrzuc linke do sklepu pls. Na razie mam BFSa na tym szerokim powyzej, ale faktycznie troche ginie w nim. Pozdr strix |
Jaki brzydal, jaki brzydal
To ten pasek:
LINKA DO OPISU
Z tym, że ja nie kupowałem u nich w sklepie tylko wylicytowałem sobie u nich na Zatoce za cenę minimalną, tj. $14 plus wysyłka.
TUTAJ ICH AUKCJE NA E-BAY'U
chomior napisał/a: |
To chyba S-23 Christoforosa Redosa |
Ale klamerka od Redosa
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-11-03, 12:47, w całości zmieniany 1 raz