Odpowiedz do tematu
:
te dwa całkiem przyjemne
:
Jacobi, ostro jedziesz ze staruszkami
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
I papiery Rakiety
Jacobi napisał/a: |
To jeszcze coś, Rakiety, jedna NOS z papierami, druga bez papierów, ale za to ładniusia
Bebechy Pobiedki, jak mi się uda to pokażę |
I papiery Rakiety
:
Rakieta ma jeszcze na deklu dedykację.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
>>>
Ракета Вечный Календарь...
Ракета Мировое Время...
Pozwolę sobie pogratulować niezmiernie interesujących zegarkowych nabytków...
Mam przy tym nadzieję, że rzeczone Rakiety dadzą początek zegarkowemu arsenałowi...
<<<
Jacobi napisał/a: |
To jeszcze coś, Rakiety, jedna NOS z papierami, druga bez papierów, ale za to ładniusia
Obrazek (...) |
Ракета Вечный Календарь...
Ракета Мировое Время...
Pozwolę sobie pogratulować niezmiernie interesujących zegarkowych nabytków...
Mam przy tym nadzieję, że rzeczone Rakiety dadzą początek zegarkowemu arsenałowi...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Dzięki Blade
bladerunner napisał/a: | ||
>>>
Ракета Вечный Календарь... Ракета Мировое Время... Pozwolę sobie pogratulować niezmiernie interesujących zegarkowych nabytków... Mam przy tym nadzieję, że rzeczone Rakiety dadzą początek zegarkowemu arsenałowi... <<< |
Dzięki Blade
:
Gratuluję nabytków!
.......przypadkiem trafiłem na aukcję/ za sprawą SB/, na której wystawiono poniższy egzemplarz/ podobno w stanie NOS/, a że szukałem takowego/ nawet o tym wspominałem/, więc....................................wiem, miałem w tym roku nie kupować zegarków. Z drugiej strony żal było nie kupić
Zdjęcie jeszcze z aukcji
Pytanie do znawców, czy do zegarka dedykowana była jakaś bransoleta?
.......przypadkiem trafiłem na aukcję/ za sprawą SB/, na której wystawiono poniższy egzemplarz/ podobno w stanie NOS/, a że szukałem takowego/ nawet o tym wspominałem/, więc....................................wiem, miałem w tym roku nie kupować zegarków. Z drugiej strony żal było nie kupić
Zdjęcie jeszcze z aukcji
Pytanie do znawców, czy do zegarka dedykowana była jakaś bransoleta?
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Kiedyś chyba mi sektorówkę sprzedałeś
jimmy napisał/a: |
Gratuluję nabytków!
.......przypadkiem trafiłem na aukcję/ za sprawą SB/, na której wystawiono poniższy egzemplarz/ podobno w stanie NOS/, a że szukałem takowego/ nawet o tym wspominałem/, więc....................................wiem, miałem w tym roku nie kupować zegarków. Z drugiej strony żal było nie kupić Zdjęcie jeszcze z aukcji [url=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/388846e04d3f.jpg]Obrazek[/url] Pytanie do znawców, czy do zegarka dedykowana była jakaś bransoleta? |
Kiedyś chyba mi sektorówkę sprzedałeś
:
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2018-08-29, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Beczkę moją miał Ciech/ taka z przekołowaną tarczą/i mniemam, że za jego sprawą wylądowała u Ciebie. Zakaz MO masz też poniekąd ode mnie
Czas odkupić sprzedane zegarki.........................
Czas odkupić sprzedane zegarki.........................
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2018-08-29, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-08-29, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Jacobi.
Korzystając z nadarzającej się okazji pozwolę sobie przypomnieć Rakietę Multikalendarz, która onegdaj wzbogaciła mój zegarkowy arsenał...
<<<
Jacobi.
Korzystając z nadarzającej się okazji pozwolę sobie przypomnieć Rakietę Multikalendarz, która onegdaj wzbogaciła mój zegarkowy arsenał...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-08-29, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Fajna Raketa
:
Bransoleta np. taka jak tu. ale może być każda inna. Wostoki oprócz tych ze specyficzną kopertą, nie miały dedykowanych bransolet.
https://get.google.com/albumarchive/113098239036073221216/album/AF1QipN3v4oTCgmjbpbymW-ikCXrZgV2aLB7if85YAMR/AF1QipPc7CJR01f7VoeNHCzBRTiYEQNP36FrPqMdXc3i
Wg mnie to nie jest "zakaz" tylko udający go suwenir dla turystów.
...
Pytanie do znawców, czy do zegarka dedykowana była jakaś bransoleta? |
Bransoleta np. taka jak tu. ale może być każda inna. Wostoki oprócz tych ze specyficzną kopertą, nie miały dedykowanych bransolet.
https://get.google.com/albumarchive/113098239036073221216/album/AF1QipN3v4oTCgmjbpbymW-ikCXrZgV2aLB7if85YAMR/AF1QipPc7CJR01f7VoeNHCzBRTiYEQNP36FrPqMdXc3i
Wg mnie to nie jest "zakaz" tylko udający go suwenir dla turystów.
:
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2018-08-29, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
.........można więcej?
Sprzedajacy to forumowy kolega, więc...................
..........jeszcze takie fotki z aukcji
Sprzedajacy to forumowy kolega, więc...................
..........jeszcze takie fotki z aukcji
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2018-08-29, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale co chcesz więcej?
1. Te katalogi są z roku 1990. Wszystkie te obrazkowe tarcze z gwiazdami, czołgami, czaszami spadochronów, łodziami podwodnymi, samolotami, KGB, itp, to produkcja pod turystów nie mająca nic wspólnego z armią, lotnictwem czy flotą.
2. Tarcze i dekle sygnowane CCCP oraz mechanizmy oznaczone SU były montowane co najmniej do 1994 roku, w przypadku Rakiety nawet do 1997-98r.
3. Masz do niego paszport? Na podstawie paszportu można potwierdzić jego "zakaz".
Odpowiedz do tematu
.........można więcej?
Sprzedajacy to forumowy kolega, więc................... |
Ale co chcesz więcej?
1. Te katalogi są z roku 1990. Wszystkie te obrazkowe tarcze z gwiazdami, czołgami, czaszami spadochronów, łodziami podwodnymi, samolotami, KGB, itp, to produkcja pod turystów nie mająca nic wspólnego z armią, lotnictwem czy flotą.
2. Tarcze i dekle sygnowane CCCP oraz mechanizmy oznaczone SU były montowane co najmniej do 1994 roku, w przypadku Rakiety nawet do 1997-98r.
3. Masz do niego paszport? Na podstawie paszportu można potwierdzić jego "zakaz".