Machu, tak naprawdę, naprawdę najważniejsze jest , jak był ułożony szablon. Jeśli odpowiednio do linii włókien, to nie będzie się kręcić czy rozciągać.
Santino, nieważne. Takie tam
Dobra, nie to forum. Koniec dyskusji, może do następnych
Odpowiedz do tematu
:
Dojechały i do mnie, wielkie dzięki wszystkim, którzy przyłożyli się do tego projektu
:
Ostatnio zmieniony przez agaron 2018-07-26, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Koszulki dotarły. Jeszcze raz dzięki Sylwek
Rzeczywiście trochę dłuższe od tych co mam.
Ale polówka za szeroka na mnie. Bardziej to L-ka jest niż M-ka. Nie zmarnuje się jednak
Rzeczywiście trochę dłuższe od tych co mam.
Ale polówka za szeroka na mnie. Bardziej to L-ka jest niż M-ka. Nie zmarnuje się jednak
Ostatnio zmieniony przez agaron 2018-07-26, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
A jakie Wasze opinie w kwestii jakości?
Ktoś już prał/nosił?
Rozmiarówka faktucznie jest lekko zawyżona - na mnie slimowane L jest ok
Ktoś już prał/nosił?
Rozmiarówka faktucznie jest lekko zawyżona - na mnie slimowane L jest ok
:
Musisz więcej stejków jeść
Cytat: |
Ale polówka za szeroka na mnie. |
Musisz więcej stejków jeść
:
Na to wychodzi
Santino napisał/a: | ||
Musisz więcej stejków jeść |
Na to wychodzi
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Nosi się bardzo wygodnie. Pranie tak za tydzień, bo dopiero dwa dni na grzbiecie, to po co niszczyć
Pani krawcowa za 10zł skróciła elegancko o 8 centymetrów i teraz przy wzroście 187cm moja XXL już nie wygląda jak komża
Podziękowania dla sprawców. Czekam na Takataka'ę.
Pani krawcowa za 10zł skróciła elegancko o 8 centymetrów i teraz przy wzroście 187cm moja XXL już nie wygląda jak komża
Podziękowania dla sprawców. Czekam na Takataka'ę.
:
Nosilem t shirt i polo.
T shirt super się nosi i po praniu ok.
Polo trochę oszukana rozmiarówka bo moje XXL tez na mnie za duże a dzisiaj po praniu się zobaczy ale dość mocno rozciągliwa będzie.
Santino napisał/a: |
A jakie Wasze opinie w kwestii jakości?
Ktoś już prał/nosił? Rozmiarówka faktucznie jest lekko zawyżona - na mnie slimowane L jest ok |
Nosilem t shirt i polo.
T shirt super się nosi i po praniu ok.
Polo trochę oszukana rozmiarówka bo moje XXL tez na mnie za duże a dzisiaj po praniu się zobaczy ale dość mocno rozciągliwa będzie.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Moje straciły po praniu jakieś 4 cm długosci - dalej są dłuzsze od innych ale juz nie wyglada to źle, nad skróceniem u krawcowej dalej myślę....
:
A do kogos juz dotarly M-ki? Tez takie dlugie w porownaniu z jakims ogolnopojetym standardem dlugosci koszulki w tym rozmiarze?
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Ale Ty chyba slimy brałeś?
Będą na Ciebie ok.
(Ja mam L)
Szymon napisał/a: |
A do kogos juz dotarly M-ki? Tez takie dlugie w porownaniu z jakims ogolnopojetym standardem dlugosci koszulki w tym rozmiarze? |
Ale Ty chyba slimy brałeś?
Będą na Ciebie ok.
(Ja mam L)
:
Odebrane, pierwsza inspekcja pozytywna. Dzięki dla organizatorów
Jutro założę to napiszę jak się nosi.
Jutro założę to napiszę jak się nosi.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Pewnie ze slimy. Bo ja szczupły facet jestem
Santino napisał/a: | ||
Ale Ty chyba slimy brałeś? Będą na Ciebie ok. (Ja mam L) |
Pewnie ze slimy. Bo ja szczupły facet jestem
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2018-07-27, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Koszulki polo 3XL (mua ma 188cm i 118kg) są na mnie idealne, po prostu mój rozmiar.
Nie zauważyłem też, żeby były za długie Owszem, są długie ale proporcjonalne a jak się upierze to na pewno nie będą za krótkie, jak nieraz mi się zdarzało z różnymi innymi.
Bawełna "mięsista" i powinna się dobrze nosić.
Za to t-shirty XXL są zwyczajnie za ciasne, gdyby mieli te 3X ale nie było...
Będą do noszenia pod koszulę i dobrze w sumie się stało, że zgłosili sie chętni na polo bo to z nich jestem w pełni zadowolony.
Jak projekt TAKATAKA wypali to też ze dwie sobie zamówię, polówki ofc.
Santino
Nie zauważyłem też, żeby były za długie Owszem, są długie ale proporcjonalne a jak się upierze to na pewno nie będą za krótkie, jak nieraz mi się zdarzało z różnymi innymi.
Bawełna "mięsista" i powinna się dobrze nosić.
Za to t-shirty XXL są zwyczajnie za ciasne, gdyby mieli te 3X ale nie było...
Będą do noszenia pod koszulę i dobrze w sumie się stało, że zgłosili sie chętni na polo bo to z nich jestem w pełni zadowolony.
Jak projekt TAKATAKA wypali to też ze dwie sobie zamówię, polówki ofc.
Santino
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2018-07-27, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Ja jestem trochę niższy i tak to wygląda u mnie z długością koszulki:
Kilka cm krótsza byłaby idealna, ale teraz tez jest imo do przyjęcia
Kilka cm krótsza byłaby idealna, ale teraz tez jest imo do przyjęcia