Odpowiedz do tematu
:
Siema!
Skate or die!
:
Marcin_35,

:
Witam wszystkich, dzięki za przyjęcie - szczególne podziękowania dla Bronka, który wskazał mi tę skarbnicę wiedzy i pomógł w problemach przy rejestracji
A teraz lecę pokopać w postach!

:
ChrisVane, cześć

Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
Dobry wieczór koledzy

:
Jackk, cześć

Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
Witam wszystkich, dzięki tym wszystkim, którzy wskazali drogę do skutecznej rejestracji!
Całkiem niedawno zacząłem przygodę z poznawaniem werków, rozkręcaniem, czyszczeniem i składaniem... i wtedy przyszła myśl: "ile trzeba się namęczyć, ile natrudzić, żeby coś spaskudzić"
... Wielki "szacun" dla wszystkich zegarmistrzów!!!

amfibia
:
amfibia65, cześć

:
No, to pełne zanurzenie

amfibia
:
Próbowałem się zarejestrować rok temu... 2 lata temu itd... Imię Mickiewicza nadal nie chciało wejść nawet kilka dni temu, ale tym razem poprosiłem o konkretną podpowiedź wujka google "czwarty wymiar - popsuta rejestracja". Kto jak kto ale ten wujek zawsze zna odpowiedź i oto jestem
Cześć i czołem!
ps Myślę, że wiele osób mniej zdesperowanych niż ja poddaje się po kilku próbach rejestracji

Cześć i czołem!
ps Myślę, że wiele osób mniej zdesperowanych niż ja poddaje się po kilku próbach rejestracji

:
tak czy inaczej witamy i do działania na forum zapraszamy

:
Tak, tak. Witaj, szpadelki czekają!
:
pytania są łatwe, tylko procedura przejścia lichutka, bo nie mówią ci wpisz to czy tamto, nie wpiszesz daty urodzenia- odpowiedź zła - nie masz zaznaczonych pół do wypełnienia ,
pewnie chcą tylko doświadczonych userów , choć z drugiej strony może ktoś w jasnej ...
pisał tę procedurę
witam kolegę po "przejściach"
fuzbal napisał/a: |
Próbowałem się zarejestrować rok temu... 2 lata temu itd... Imię Mickiewicza nadal nie chciało wejść nawet kilka dni temu, ale tym razem poprosiłem o konkretną podpowiedź wujka google "czwarty wymiar - popsuta rejestracja". Kto jak kto ale ten wujek zawsze zna odpowiedź i oto jestem ![]() Cześć i czołem! ps Myślę, że wiele osób mniej zdesperowanych niż ja poddaje się po kilku próbach rejestracji ![]() |
pytania są łatwe, tylko procedura przejścia lichutka, bo nie mówią ci wpisz to czy tamto, nie wpiszesz daty urodzenia- odpowiedź zła - nie masz zaznaczonych pół do wypełnienia ,
pewnie chcą tylko doświadczonych userów , choć z drugiej strony może ktoś w jasnej ...
pisał tę procedurę

:
Odpowiedz do tematu
fuzbal, cześć