Odpowiedz do tematu
:
Proszę Admina o dostęp do bazarku - chciałbym dać ogłoszenie zakupu.
:
Ooo, dzięki bardzo
:
Wnioskuję o odblokowanie bazarku for me , z góry dziękuję .
:
Żebyś Ty Rudi tak równie sprawnie ochoczo realizował te rozpaczliwe prośby z wontka obok
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
gdybyś Waszmość podszedł do mojej Osoby tako jako ja podchodzę do Twojej,to mielibyśmy o jeden post mniej na liczniku.. a tak ? karawana jedzie dalej mimo szczekania ..
goTomek napisał/a: |
Żebyś Ty Rudi tak równie sprawnie ochoczo realizował te rozpaczliwe prośby z wontka obok |
gdybyś Waszmość podszedł do mojej Osoby tako jako ja podchodzę do Twojej,to mielibyśmy o jeden post mniej na liczniku.. a tak ? karawana jedzie dalej mimo szczekania ..
:
Ja do Osoby stanowiącej znaczną część społeczeństwa nie podchodzę wogle, do Rudiego mówiłem
русский тролль иди нахуй
:
Ostatnio zmieniony przez diver 2018-05-04, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Sylwek zostaw osobę co chyba jest nieznaczną częścią społeczeństwa, 😁
Ostatnio zmieniony przez diver 2018-05-04, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
:
:
To bardzo proszę, ale tak raz a dobrze, tak żeby juz nigdy nie wróciło.
I mówię zupełnie serio. Dopóki pierdzieli kocopły, niech se żyje, ale skoro znów robi osobiste wycieczki, to chyba jest recydywa.
[ Dodano: 2018-05-11, 16:09 ]
widze, że trol usunął osobiste ataki, ale nadal czekam na ostateczne rozwiązanie
Santino napisał/a: |
W ryj dać, mogę dać... |
To bardzo proszę, ale tak raz a dobrze, tak żeby juz nigdy nie wróciło.
I mówię zupełnie serio. Dopóki pierdzieli kocopły, niech se żyje, ale skoro znów robi osobiste wycieczki, to chyba jest recydywa.
[ Dodano: 2018-05-11, 16:09 ]
widze, że trol usunął osobiste ataki, ale nadal czekam na ostateczne rozwiązanie
русский тролль иди нахуй
:
Prośba o zerknięcie w moje ustawienia, chciałbym wymienić w pudle ze 3-4 zegarki na inne a wchodząc na bazarek mam takie info:
Blad logowania: 2xfg23492d line 233, fatal error
Z góry dzięki!
Blad logowania: 2xfg23492d line 233, fatal error
Z góry dzięki!
:
Odpowiedz do tematu
Rudolf, wszędzie mogę kilknąć "nowy temat", wszędzie mogę klinąć "cytuj" poza Bazarkiem.
Jak tam klikam nowy temat mam jak na zrzucie poniżej. Jak klikam cytuj w czyimś ogłoszeniu dokładnie ten sam błąd - nie mogę dodać nawet postu w cudzym wątku sprzedażowym.
Wszystkie przeglądarki sprawdziłem, różne połączenia z netem. Problem dotyczy tylko bazarku.
Jak tam klikam nowy temat mam jak na zrzucie poniżej. Jak klikam cytuj w czyimś ogłoszeniu dokładnie ten sam błąd - nie mogę dodać nawet postu w cudzym wątku sprzedażowym.
Wszystkie przeglądarki sprawdziłem, różne połączenia z netem. Problem dotyczy tylko bazarku.