Odpowiedz do tematu
:
Super Rakieta - graty i hejty ode mnie rowniez...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Atom pojawił sie w mojej głowie gdy zobaczyłem ją po raz pierwszy na netgrafik - to była pierwsza mysl - chociaż nie, druga - pierwsza była o ...(wstawić dowolny wulgaryzm mogący opisać zachwyt)... muszę ją kiedys mieć
Teraz gdy wpadła mi w kosmate łapska pojawiło sie drugie skojarzenie (skoro raz wpadłem na symbole to jakoś łatwiej było) tym razem biologiczne:
Nawet sie zastanawiałem do którego symbolu się odwołać... ale to jednak rakieta, radziecka, z lat '60 - po prostu cała otoczka tego zegarka pchała w kierunku atomu
Nie wiem jak wy, ale dla mnie to jedna z najlepszych a nawet najlepsza tarcza w zegarku jaką widziałem - genialnie przemyslana prostota - jak za pomoca trzech kresek nanieść indeksy godzinowe, ozdobic tarczę, nawiazac do potęgi kraju powstania i jednocześnie zachować wspaniały umiar? Styliste który ją zaprojektował powinni wystawiać w galeriach zamiast penisów na krzyżu...
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-10-20, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Aronus napisał/a: |
....W życiu bym nie wpadł, że te łuki to do atomu nawiązanie. Gratki |
Atom pojawił sie w mojej głowie gdy zobaczyłem ją po raz pierwszy na netgrafik - to była pierwsza mysl - chociaż nie, druga - pierwsza była o ...(wstawić dowolny wulgaryzm mogący opisać zachwyt)... muszę ją kiedys mieć
Teraz gdy wpadła mi w kosmate łapska pojawiło sie drugie skojarzenie (skoro raz wpadłem na symbole to jakoś łatwiej było) tym razem biologiczne:
Nawet sie zastanawiałem do którego symbolu się odwołać... ale to jednak rakieta, radziecka, z lat '60 - po prostu cała otoczka tego zegarka pchała w kierunku atomu
Nie wiem jak wy, ale dla mnie to jedna z najlepszych a nawet najlepsza tarcza w zegarku jaką widziałem - genialnie przemyslana prostota - jak za pomoca trzech kresek nanieść indeksy godzinowe, ozdobic tarczę, nawiazac do potęgi kraju powstania i jednocześnie zachować wspaniały umiar? Styliste który ją zaprojektował powinni wystawiać w galeriach zamiast penisów na krzyżu...
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-10-20, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Dla mnie te łuki mogą być tak samo Sputnikowe ...
Ale podzielam zdanie o gnialności prostoty wyrazu ...
Ale podzielam zdanie o gnialności prostoty wyrazu ...
:
W każdym razie coś dookoła czegoś lata - czy to sputniki - czy elektrony
PS. Wal się Voli !!!
PS. Wal się Voli !!!
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
...a ja w tym trójkącie to kapelę taką widzę...
:
Punishment !!!
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
...dobrze gada, nalać mu
:
Ma już jednego paniszmenta - za Unitrę ...
To mu tak za Rakiecinkę dawać ... No sam nie wiem ...
To mu tak za Rakiecinkę dawać ... No sam nie wiem ...
:
...oj ALAMO, ALAMO, nie słuchasz Ty dobrej muzy...
:
...o, ten to się zna...
:
a bo panowie wzieli nazwę i logo od tabliczki ostrzegajacej o zagrożeniu biologicznym
http://www.youtube.com/wa...feature=related
edyta - ale tu obrodziło postami jak pisałem swojego
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-10-20, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Maxio napisał/a: |
...a ja w tym trójkącie to kapelę taką widzę...Obrazek |
a bo panowie wzieli nazwę i logo od tabliczki ostrzegajacej o zagrożeniu biologicznym
http://www.youtube.com/wa...feature=related
edyta - ale tu obrodziło postami jak pisałem swojego
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-10-20, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Piękna Rakieta, Radek wal się
Leszek też się wal, bo przeca masz taką samą
Leszek też się wal, bo przeca masz taką samą
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!