Odpowiedz do tematu
:
Niby niewiele wspólnego ma zakup z zegarkami ale... Myjka ultradźwiękowa z Lidla. Wrzuciłem dwie zasyfione bransolety. Dała radę. Cały brud spomiędzy ogniw został usunięty.
Antisocial and faceless...
:
Też mam taką, kosztowała niewiele, ale do czyszczenia bransolet nadaje się idealnie
:
Dokładnie, jestem bardzo miło zaskoczony. Wyczyściłem też scyzoryk, normalnie prawie jak nowy.
Cena 99 PLN.
Cena 99 PLN.
:
>>>
Może by tak na próbę zaryzykować wyczyszczenie zegarka, a wynik przeprowadzonego testu przedstawić na forum...
UWAGA!!! Pomysłodawca nie bierze żadnej odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenie czasomierza...
<<<
mw75 napisał/a: |
Niby niewiele wspólnego ma zakup z zegarkami ale... Myjka ultradźwiękowa z Lidla. Wrzuciłem dwie zasyfione bransolety. Dała radę. Cały brud spomiędzy ogniw został usunięty. |
Może by tak na próbę zaryzykować wyczyszczenie zegarka, a wynik przeprowadzonego testu przedstawić na forum...
UWAGA!!! Pomysłodawca nie bierze żadnej odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenie czasomierza...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Czyściłem 20-to letniego Trasera. Wyszedł czyściutki, nawet bezel znowu się zaczął obracać.
Jedyna różnica taka, że myjka z Aldi, a nie z Lidla.
Pozdrawiam
Eryk
bladerunner napisał/a: | ||
>>>
Może by tak na próbę zaryzykować wyczyszczenie zegarka, a wynik przeprowadzonego testu przedstawić na forum... UWAGA!!! Pomysłodawca nie bierze żadnej odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenie czasomierza... Obrazek <<< |
Czyściłem 20-to letniego Trasera. Wyszedł czyściutki, nawet bezel znowu się zaczął obracać.
Jedyna różnica taka, że myjka z Aldi, a nie z Lidla.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
A jakiegoś płynu do tej myjki używaliście?
Bo też mam taką - chyba z Tchibo.
Bo też mam taką - chyba z Tchibo.
:
Woda z kranu plus kilka kropli detergentu.
:
W samej wodzie próbowałem - nic specjalnego.
Spróbuję z „ludwikiem”
Spróbuję z „ludwikiem”
:
Opaskowany strusiem od Gripena
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
>>>
Może więc ktoś z Kumotrów pokusi się o przetestowanie "myjki" z Lidla, a nawet z Tchibo...
Oczywiście podejmując pewne ryzyko tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność...
<<<
Erolek napisał/a: |
Czyściłem 20-to letniego Trasera. Wyszedł czyściutki, nawet bezel znowu się zaczął obracać. Jedyna różnica taka, że myjka z Aldi, a nie z Lidla. Pozdrawiam Eryk |
Może więc ktoś z Kumotrów pokusi się o przetestowanie "myjki" z Lidla, a nawet z Tchibo...
Oczywiście podejmując pewne ryzyko tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Thomas666, wal się za ten sikor, choć ja wybrałbym inną wersję.
:
Tomek, ale z tarczą z meteorytu to już mam Zelosa...
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Przebieranki były:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Odpowiedz do tematu