https://www.kickstarter.c...atic-dive-watch
... taka ciekawostka.. Moze wiecie kto za tym stoi?
Odpowiedz do tematu
: PolAm
Silicon
:
Ostatnio zmieniony przez Thomas666 2017-12-04, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Jestem nieco zażenowany tą koncepcją
![:/ :/](images/smiles/mda.gif)
Ostatnio zmieniony przez Thomas666 2017-12-04, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
: Re: PolAm
Joe Wiechowski.
G.
[ Dodano: 2017-12-04, 18:53 ]
Czemu?
G.
Silicon napisał/a: |
https://www.kickstarter.com/projects/476429427/polish-inspired-automatic-dive-watch
... taka ciekawostka.. Moze wiecie kto za tym stoi? |
Joe Wiechowski.
G.
[ Dodano: 2017-12-04, 18:53 ]
Thomas666 napisał/a: |
Jestem nieco zażenowany tą koncepcją ![]() |
Czemu?
Joe napisał/a: |
Eagle watermark, in a custom red and white gift box. Perfect for Christmas or Hanukkah! |
![cool cool](images/smiles/cool.gif)
G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
ajwaj. uch.
troche straszny, ale w sumie design sie wpisuje w stereotypowy gust emigracji...
a tak z ciekawosci - mozna orla godłowego tak uzywac dowolnie?
troche straszny, ale w sumie design sie wpisuje w stereotypowy gust emigracji...
a tak z ciekawosci - mozna orla godłowego tak uzywac dowolnie?
beceen | ***** ***
: Re: PolAm
Bo stanowi idealne dopełnienie garderoby łajtpałera, tudzież innego dresa w bluzie z logiem Polski Walczącej. No i "kuj żelazo [...]" jakby twórca koncepcji zegarka delikatnie chciał zasugerować swoją motywację biznesową...
Jacek. napisał/a: |
Czemu? G. |
Bo stanowi idealne dopełnienie garderoby łajtpałera, tudzież innego dresa w bluzie z logiem Polski Walczącej. No i "kuj żelazo [...]" jakby twórca koncepcji zegarka delikatnie chciał zasugerować swoją motywację biznesową...
![:D :D](images/smiles/mosking.gif)
:
Twój Sokół 1000 był dużo, dużo lepszy
Poza tym nie rozumiem waszego zaskoczenia, motto na deklu doskonale oddaje ducha i materię
beceen napisał/a: |
ajwaj. uch. |
Twój Sokół 1000 był dużo, dużo lepszy
![pifko pifko](images/smiles/drinks.gif)
Poza tym nie rozumiem waszego zaskoczenia, motto na deklu doskonale oddaje ducha i materię
![:) :)](images/smiles/smile3.gif)
:
Jak dla mnie wygląda jak reklamówka rozdawana na jakiś targach czy cuś
![hmmm hmmm](images/smiles/scratch_one-s_head.gif)
:
O, tego mi brakowało, idealnie pasuje do sklepiku z kibolskimi gadżetami, pomiędzy szalikiem a kijem do tej hameryańskiej gry...
Goman napisał/a: |
Jak dla mnie wygląda jak reklamówka rozdawana na jakiś targach czy cuś ![]() |
O, tego mi brakowało, idealnie pasuje do sklepiku z kibolskimi gadżetami, pomiędzy szalikiem a kijem do tej hameryańskiej gry...
:
Tzn. mamy ci kupić bejsbola na Hanukę?
Gbu.
![:popcorn: :popcorn:](images/smiles/popcorm2.gif)
Gbu.
:
Ale, że dla mię? Ani ja rasista, ani profesor, tyle mojej winy, że o Żydach nie wspomniałem...
![;) ;)](images/smiles/wink.gif)
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Też mam takie wątpliwości jak @beceen.
Nazwa znajoma - od razu sobie przypomniałem stary slogan reklamowy "Polam – i wszystko jasne!"
Zjednoczenie Polam, powołane do życia 31 grudnia 1971 wzięło swą nazwę od wiodącego zakładu Fabryki Żarówek Polam w Pabianicach.
W 1989 Zjednoczenie Polam zostało rozwiązane, a zakłady wchodzące w jego skład zaczęły produkcję pod własnymi markami handlowymi.
Zegarek nic ciekawego , Polską jak napisano inspirowany i pewnie na nostalgii za nią ma się oprzeć pomysłodawcy biznesplan.
beceen napisał/a: |
ajwaj. uch.
troche straszny, ale w sumie design sie wpisuje w stereotypowy gust emigracji... a tak z ciekawosci - mozna orla godłowego tak uzywac dowolnie? |
Też mam takie wątpliwości jak @beceen.
Nazwa znajoma - od razu sobie przypomniałem stary slogan reklamowy "Polam – i wszystko jasne!"
Zjednoczenie Polam, powołane do życia 31 grudnia 1971 wzięło swą nazwę od wiodącego zakładu Fabryki Żarówek Polam w Pabianicach.
W 1989 Zjednoczenie Polam zostało rozwiązane, a zakłady wchodzące w jego skład zaczęły produkcję pod własnymi markami handlowymi.
Zegarek nic ciekawego , Polską jak napisano inspirowany i pewnie na nostalgii za nią ma się oprzeć pomysłodawcy biznesplan.
:
NASA? To proste: Nasa Szkapa Konopnickiej...
Gboo.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2017-12-04, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Ciech napisał/a: |
(...)
Nazwa znajoma - od razu sobie przypomniałem stary slogan reklamowy "Polam – i wszystko jasne!" Zjednoczenie Polam, powołane do życia 31 grudnia 1971 wzięło swą nazwę od wiodącego zakładu Fabryki Żarówek Polam w Pabianicach. W 1989 Zjednoczenie Polam zostało rozwiązane, a zakłady wchodzące w jego skład zaczęły produkcję pod własnymi markami handlowymi. |
NASA? To proste: Nasa Szkapa Konopnickiej...
![cool cool](images/smiles/cool.gif)
Gboo.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2017-12-04, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Prosze nie podpowiadać !
... bo jeszcze i Konopnicką tam umieszczą
... bo jeszcze i Konopnicką tam umieszczą
:
Ło matkobosko, moje oczy
Powinno być umieszczone jakieś ostrzeżenie dla wrażliwszych jednostek, że klikasz link na własną odpowiedzialność czy cuś
![:shock: :shock:](images/smiles/shok.gif)
Powinno być umieszczone jakieś ostrzeżenie dla wrażliwszych jednostek, że klikasz link na własną odpowiedzialność czy cuś
![plask plask](images/smiles/punish.gif)
![;) ;)](images/smiles/wink.gif)
:
no wlasnie sie zastanawiam, czy dla polonii to kolejny atrybut tzw. odziezy patriotycznej, czy moze oni naprawde tak maja i to calkiem szczere moze jest...
nie wiem, co gorsze w zasadzie.
Odpowiedz do tematu
Thomas666 napisał/a: |
O, tego mi brakowało, idealnie pasuje do sklepiku z kibolskimi gadżetami, pomiędzy szalikiem a kijem do tej hameryańskiej gry.. |
no wlasnie sie zastanawiam, czy dla polonii to kolejny atrybut tzw. odziezy patriotycznej, czy moze oni naprawde tak maja i to calkiem szczere moze jest...
![:/ :/](images/smiles/mda.gif)
beceen | ***** ***