Szymon, pięknie q..wa , pięknie
...tylko koronkę musisz zmienić na inną bo ta średnio mi pasuje
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2017-10-31, 10:37, w całości zmieniany 1 raz
Svedos,
Koronka to jest od tej koperty
Mi w sumie się podoba. Generalnie bardzo fajne doświadczenie, bo wiele z tych rzeczy robiłem pierwszy raz w życiu (Luma, 3 warstwowa tarcza, projektowanie wskazówek...)
Ale pełna weryfikacja będzie w piątek, bo ten zegarek nie zagości na moim nadgarstku - to prezent dla przyjaciela na 30-te urodziny.
Koronka to jest od tej koperty
Mi w sumie się podoba. Generalnie bardzo fajne doświadczenie, bo wiele z tych rzeczy robiłem pierwszy raz w życiu (Luma, 3 warstwowa tarcza, projektowanie wskazówek...)
Ale pełna weryfikacja będzie w piątek, bo ten zegarek nie zagości na moim nadgarstku - to prezent dla przyjaciela na 30-te urodziny.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2017-10-31, 10:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie no tak sobie gdybam, wszedł z tego bardzo ładny i oryginalny zegarek.
O koronce marudzę bo te "diamenty" strasznie ryją nadgarstki.
O koronce marudzę bo te "diamenty" strasznie ryją nadgarstki.
:
Zawsze można ją lekko zaoblić. Ktoś robił na forum robił taki manewr jeśli dobrze pamiętam i nieźle wyszło
Svedos napisał/a: |
O koronce marudzę bo te "diamenty" strasznie ryją nadgarstki. |
Zawsze można ją lekko zaoblić. Ktoś robił na forum robił taki manewr jeśli dobrze pamiętam i nieźle wyszło
:
Pasuje wszystko igła
Tylko czemu moje szycia na powiekszeniach są takie se
Tylko czemu moje szycia na powiekszeniach są takie se
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
+miliard
Szymon
Svedos napisał/a: |
Szymon, pięknie q..wa , pięknie
...tylko koronkę musisz zmienić na inną bo ta średnio mi pasuje |
+miliard
Szymon
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Zara, to ja kończę 30 lat
W sumie czemu nie...
W sumie czemu nie...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
BTW - jakby ktoś fajny projekt wymyślił takiej warstwowej tarczy, bardziej inspirowanej, niż skopiowanej, to też fajny pomysł na forumowca mógłby być...
:
Santino,
Ja już teraz wiem jakbym się za projektowanie takiej tarczy zabrał. Kilka pomysłów można podumać.
Możemy pogadać o tematyce (jeśli masz jakąś na myśli) i mogę coś porysować - w sumie rocket science to nie jest
Ja już teraz wiem jakbym się za projektowanie takiej tarczy zabrał. Kilka pomysłów można podumać.
Możemy pogadać o tematyce (jeśli masz jakąś na myśli) i mogę coś porysować - w sumie rocket science to nie jest
:
Fajnie potworek wyszedł
A tarcza od Cadran się przydała , bo nie doczytałem na pierwszej stronie tematu ?
A tarcza od Cadran się przydała , bo nie doczytałem na pierwszej stronie tematu ?
:
Rudolf,
Tak. Użyłem podstawy kanapki tak jak Ci mówiłem podczas spotkania.
Tak. Użyłem podstawy kanapki tak jak Ci mówiłem podczas spotkania.
:
No raczej nie.
Tylko pomysła trzeba mieć
Szymon napisał/a: |
rocket science to nie jest |
No raczej nie.
Tylko pomysła trzeba mieć
:
Bajera - Szymon
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Odpowiedz do tematu
Szymon -super!
+1000
Santino napisał/a: |
BTW - jakby ktoś fajny projekt wymyślił takiej warstwowej tarczy, bardziej inspirowanej, niż skopiowanej, to też fajny pomysł na forumowca mógłby być... |
+1000
Skate or die!