Fazy Księżyca
Odpowiedz do tematu

:
drugi naprawde w pytke!

:
Drugi. I nie wstydzi się swojej chińskości... pozostałe a i owszem :grin:

:
Tomek napisał/a:

Rozchodzi się waści o to, że nie ma "china made" :?: Bo brandowane są wszystkie elegancko :!:

:
ALAMO napisał/a:
Tomek napisał/a:

Rozchodzi się waści o to, że nie ma "china made" :?: Bo brandowane są wszystkie elegancko :!:

No właśnie :twisted: , nie ma "Made in China", to podrupki :shock: :shock: , pewnie montują w kraju alpejskim i się tego wstydzą :???:

:
Dla mnie najładniejszy jest pierwszy, no i Turbinka w beczkowatej kopercie :grin:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
A gdzie one te dwa pierwsze są dostępne? Na ebay nie widzę.

:
Tylko Taobao.
Na Ebay zapomnij.

:
Sly napisał/a:
A gdzie one te dwa pierwsze są dostępne? Na ebay nie widzę.

Sylwek, zaczarowane słowo TAOBAO :wink:

:
Tego się obawiałem :-(
Bo nawet na stronie producenta nie widziałem takich.

A jak zmyślicie, który jakosciowo będzie lepiej wykonany, mechanizm, który lepszy, etc?
Ten drugi Shanghai czy ten:

:
ALAMO napisał/a:
Jaaa .... :?:
Niiiiic .... :cool: :twisted:

Taaaa, jasne .... i znowu paszkóf jak mrówków przybędzie.
Człowieku, celnicy to Cię już na czarnej liście mają :D Zaraz obok Svedosa :mrgreen: :twisted:

:
Wczoraj Pan Listonosz do mnie powiedział, że dzięki mnie ma pracę :lol: ... Serio :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
ALAMO napisał/a:
Wczoraj Pan Listonosz do mnie powiedział, że dzięki mnie ma pracę :lol: ... Serio :mrgreen:

To samo mój mi powiedział! :shock: :mrgreen: Stwierdził, że gdyby nie ja to by nie miał po co do naszej kamienicy przychodzić. :mrgreen:

:
Wszyscy mnie ignorują...

Następny proszę....

:
No nie bierz tego tak do siebie ;) ...
Po porstu nikt u nas nie miał tych Szanghajów. Svedes ma lotnika, to jest podobny poziom cenowy - i zegarek jest zrbiony idealnie. Jest na forum trochę szanghajowych "submarinerów" - i to jest dno z bąblami. Chłopaki mają takie średniaki też (ja mam, Sveds ma i Fazi ma na pewno, nie wiem jak reszta). I z nimi jest ... dokładnie średnio :lol:
Z kolei ten SG co pokazałeś ma kopertę taką samą jak MS185/186/187. Mechanizm to na 90% wariacja ST16. Z SG na forum wtop nie było, poza smoczym jednym - a trochę ich już u nas jest, co najmniej kilkanaście.

:
ALAMO napisał/a:
No nie bierz tego tak do siebie ;) ...
Po porstu nikt u nas nie miał tych Szanghajów. Svedes ma lotnika, to jest podobny poziom cenowy - i zegarek jest zrbiony idealnie. Jest na forum trochę szanghajowych "submarinerów" - i to jest dno z bąblami. Chłopaki mają takie średniaki też (ja mam, Sveds ma i Fazi ma na pewno, nie wiem jak reszta). I z nimi jest ... dokładnie średnio :lol:
Z kolei ten SG co pokazałeś ma kopertę taką samą jak MS185/186/187. Mechanizm to na 90% wariacja ST16. Z SG na forum wtop nie było, poza smoczym jednym - a trochę ich już u nas jest, co najmniej kilkanaście.

Nie biorę, nie biorę, Taki żart mi się przypomniał.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum