Odpowiedz do tematu
:
drugi naprawde w pytke!
:
Drugi. I nie wstydzi się swojej chińskości... pozostałe a i owszem
:
Rozchodzi się waści o to, że nie ma "china made" Bo brandowane są wszystkie elegancko
Tomek napisał/a: |
Drugi. I nie wstydzi się swojej chińskości... pozostałe a i owszem |
Rozchodzi się waści o to, że nie ma "china made" Bo brandowane są wszystkie elegancko
:
No właśnie , nie ma "Made in China", to podrupki , pewnie montują w kraju alpejskim i się tego wstydzą
ALAMO napisał/a: | ||
Rozchodzi się waści o to, że nie ma "china made" Bo brandowane są wszystkie elegancko |
No właśnie , nie ma "Made in China", to podrupki , pewnie montują w kraju alpejskim i się tego wstydzą
:
Dla mnie najładniejszy jest pierwszy, no i Turbinka w beczkowatej kopercie
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
A gdzie one te dwa pierwsze są dostępne? Na ebay nie widzę.
:
Tylko Taobao.
Na Ebay zapomnij.
Na Ebay zapomnij.
:
Sylwek, zaczarowane słowo TAOBAO
Sly napisał/a: |
A gdzie one te dwa pierwsze są dostępne? Na ebay nie widzę. |
Sylwek, zaczarowane słowo TAOBAO
:
Tego się obawiałem
Bo nawet na stronie producenta nie widziałem takich.
A jak zmyślicie, który jakosciowo będzie lepiej wykonany, mechanizm, który lepszy, etc?
Ten drugi Shanghai czy ten:
Bo nawet na stronie producenta nie widziałem takich.
A jak zmyślicie, który jakosciowo będzie lepiej wykonany, mechanizm, który lepszy, etc?
Ten drugi Shanghai czy ten:
:
Taaaa, jasne .... i znowu paszkóf jak mrówków przybędzie.
Człowieku, celnicy to Cię już na czarnej liście mają Zaraz obok Svedosa
ALAMO napisał/a: |
Jaaa ....
Niiiiic .... |
Taaaa, jasne .... i znowu paszkóf jak mrówków przybędzie.
Człowieku, celnicy to Cię już na czarnej liście mają Zaraz obok Svedosa
:
Wczoraj Pan Listonosz do mnie powiedział, że dzięki mnie ma pracę ... Serio
:
To samo mój mi powiedział! Stwierdził, że gdyby nie ja to by nie miał po co do naszej kamienicy przychodzić.
Wczoraj Pan Listonosz do mnie powiedział, że dzięki mnie ma pracę ... Serio |
To samo mój mi powiedział! Stwierdził, że gdyby nie ja to by nie miał po co do naszej kamienicy przychodzić.
:
Wszyscy mnie ignorują...
Następny proszę....
Następny proszę....
:
No nie bierz tego tak do siebie ...
Po porstu nikt u nas nie miał tych Szanghajów. Svedes ma lotnika, to jest podobny poziom cenowy - i zegarek jest zrbiony idealnie. Jest na forum trochę szanghajowych "submarinerów" - i to jest dno z bąblami. Chłopaki mają takie średniaki też (ja mam, Sveds ma i Fazi ma na pewno, nie wiem jak reszta). I z nimi jest ... dokładnie średnio
Z kolei ten SG co pokazałeś ma kopertę taką samą jak MS185/186/187. Mechanizm to na 90% wariacja ST16. Z SG na forum wtop nie było, poza smoczym jednym - a trochę ich już u nas jest, co najmniej kilkanaście.
Po porstu nikt u nas nie miał tych Szanghajów. Svedes ma lotnika, to jest podobny poziom cenowy - i zegarek jest zrbiony idealnie. Jest na forum trochę szanghajowych "submarinerów" - i to jest dno z bąblami. Chłopaki mają takie średniaki też (ja mam, Sveds ma i Fazi ma na pewno, nie wiem jak reszta). I z nimi jest ... dokładnie średnio
Z kolei ten SG co pokazałeś ma kopertę taką samą jak MS185/186/187. Mechanizm to na 90% wariacja ST16. Z SG na forum wtop nie było, poza smoczym jednym - a trochę ich już u nas jest, co najmniej kilkanaście.
:
Nie biorę, nie biorę, Taki żart mi się przypomniał.
Odpowiedz do tematu
No nie bierz tego tak do siebie ...
Po porstu nikt u nas nie miał tych Szanghajów. Svedes ma lotnika, to jest podobny poziom cenowy - i zegarek jest zrbiony idealnie. Jest na forum trochę szanghajowych "submarinerów" - i to jest dno z bąblami. Chłopaki mają takie średniaki też (ja mam, Sveds ma i Fazi ma na pewno, nie wiem jak reszta). I z nimi jest ... dokładnie średnio Z kolei ten SG co pokazałeś ma kopertę taką samą jak MS185/186/187. Mechanizm to na 90% wariacja ST16. Z SG na forum wtop nie było, poza smoczym jednym - a trochę ich już u nas jest, co najmniej kilkanaście. |
Nie biorę, nie biorę, Taki żart mi się przypomniał.