Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-09-26, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
No i dlatego, stop making stupid people famous.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-09-26, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Tu niszowe forum to nie zauważyli
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2017-09-26, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Machu napisał/a: |
No w sumie to założyciel marki jakimś specem od sztuk walki jest. I jeszcze zna ważnych ludzi. I w ogóle
Ale tutaj to lepsze kozaki jestesmy, bo już mieliśmy z tego bekę http://www.czwarty-wymiar...1142046#1142046 |
Tu niszowe forum to nie zauważyli
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2017-09-26, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Luźny piątek w korpostanie:
Kolega: o, fajny zegarek masz. Co to za firma?
Arek: Zenith
K: Fajny, Rosjanie to potrafią czasami coś zrobić.
A:?????
K: I nawet gwiazdę ma. Pewnie dużo dałeś.
K: Miałem kiedyś od nich aparat, był nie do zdarcia.
Jeśli mnie wkręcał to jest mistrz.
Kolega: o, fajny zegarek masz. Co to za firma?
Arek: Zenith
K: Fajny, Rosjanie to potrafią czasami coś zrobić.
K: I nawet gwiazdę ma. Pewnie dużo dałeś.
K: Miałem kiedyś od nich aparat, był nie do zdarcia.
Jeśli mnie wkręcał to jest mistrz.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Mam taki aparat - mogem zamienić na ten kłopotliwy ruski zegarek
:
Też mam. I ja bym jeszcze długopis tej samej marki dorzucił
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ale wkład oryginalny też masz?
Piszący?
Piszący?
:
Ojtam, zamiennik sie dołoży i będzie git zegarek ów też nie jest idealny, ma jakies wgniotki i płytkie rysy - akurat będzie sprawiedliwa zamiana
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Trzeba mu było jeszcze powiedzieć ile ten "rusek" kosztował, na badania psychiatryczne by Cię wysłał
arek314 napisał/a: |
Luźny piątek w korpostanie:
Kolega: o, fajny zegarek masz. Co to za firma? Arek: Zenith K: Fajny, Rosjanie to potrafią czasami coś zrobić. A:????? K: I nawet gwiazdę ma. Pewnie dużo dałeś. A:????? K: Miałem kiedyś od nich aparat, był nie do zdarcia. Jeśli mnie wkręcał to jest mistrz. |
Trzeba mu było jeszcze powiedzieć ile ten "rusek" kosztował, na badania psychiatryczne by Cię wysłał
:
Dokładnie.
Woytec napisał/a: | ||
Trzeba mu było jeszcze powiedzieć ile ten "rusek" kosztował, na badania psychiatryczne by Cię wysłał |
Dokładnie.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
bo się prezio tamtejszy przestraszył jak mu jakiś fanatyk sztuki walki koluch zaczął dojeżdżać
bert69 napisał/a: |
jakiś czas temu jakiś miłośnik marki zrobił wrzutkę na KMZiZ. Niezła guffnoburza się rozpętała Z niewyjaśnionych powodów wątek zniknął |
bo się prezio tamtejszy przestraszył jak mu jakiś fanatyk sztuki walki koluch zaczął dojeżdżać
Na imię mam Grzesiek.
:
dla mnie sama nazwa koluch jest odpychająca
[ Dodano: 2017-09-28, 13:09 ]
[ Dodano: 2017-09-28, 13:09 ]
ALAMO napisał/a: | ||
Z bardzo prostych. Kiziowe bonzoły skumały, że za śmichy-chichy z tej pralni można dostać, zwyczajnie i fizycznie, dwa razy w nerę i prostym w nos. |
:
Ostatnio zmieniony przez arek314 2017-09-28, 16:20, w całości zmieniany 1 raz
Bo źle do tego podszedł. Powinien się wybrać z walizką Ojro i "znaleźć" przodka, znanego szwajcarsko-niemieckiego zegarmistrza. "Kolöch und Söhne 1/SA Glashütte Biëlstock"
Ostatnio zmieniony przez arek314 2017-09-28, 16:20, w całości zmieniany 1 raz
:
arek314,
A nazwa kojarzy mi się z niestrawną, paskudną kluchą... i do tego ten styl - no wogle to stylowe nie jest
Ale ciiiiiii żeby smutni panowie z sekatorem nie przyszli
A nazwa kojarzy mi się z niestrawną, paskudną kluchą... i do tego ten styl - no wogle to stylowe nie jest
Ale ciiiiiii żeby smutni panowie z sekatorem nie przyszli
:
Odpowiedz do tematu
Taka sytuacja. KFC w Poznaniu, siedzi grupka chłopaków w wieku 10-12 lat, pewnie po szkole przyszli na obiad. I na ręku jednego z nich Orient patelnia z miedzianą/brązową tarczą. Na moje oryginał sprzed lat. Pewnie po dziadku lub prezent od ojca. W dzisiejszych czasach prędzej spodziewałbym się G-Shocka lub jakiegoś smartwatcha.
If in doubt, FLAT OUT!!!