Odpowiedz do tematu
:
Nie jest tak źle, siódemka do zaakceptowania biorąc pod uwagę cały zegarek.
:
Nawet, nawet. Siódemka jest niebanalna. Ja bym zostawił. I wkurzał tych od Stowy: patrzcie jaki mam daszek!
:
Masz swój spory udział w tym zakupie
Decyzja jest taka, że po wstępnych konsultacjach telefoniczno-mailowych z Głowackimi będziemy próbować prostować 7-kę (bo mnie wkurza ). Jak się uda - super. Jak się nie uda, jak wspominałem, w poniedziałek wylatuje do mnie drugi taki egzemplarz. Więc, tak czy inaczej, jedno Tao pozostanie w wersji oryginalnej. Drugie dostanie wymyśloną sobie przeze mnie tarczę z niebieskimi rzymskimi indeksami. Takie cuś a'la Tourby
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-10-15, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
Svedos napisał/a: |
Się spodobało Tało co to je Nadszyszkownik Svedos już dawno był zanabył |
Masz swój spory udział w tym zakupie
Decyzja jest taka, że po wstępnych konsultacjach telefoniczno-mailowych z Głowackimi będziemy próbować prostować 7-kę (bo mnie wkurza ). Jak się uda - super. Jak się nie uda, jak wspominałem, w poniedziałek wylatuje do mnie drugi taki egzemplarz. Więc, tak czy inaczej, jedno Tao pozostanie w wersji oryginalnej. Drugie dostanie wymyśloną sobie przeze mnie tarczę z niebieskimi rzymskimi indeksami. Takie cuś a'la Tourby
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-10-15, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
:
7, 7....ale o co chodzi?co jest nie teges?bo cosik nie widza moje stare oczy-proszę, naprowadźcie mnie...
:
Indeks "7" jest krzywo naniesiony na tarczę w stosunku do pozostałych ...
:
Ja to zaraz po zakupie Svedoska wychwycilem - mnie by drażniło... A moze "tylko" zmyc wszystkie napisy i nałozyc/nadrukować indeksy ponownie?
:
Super jest! Gratulacje.
7 faktycznie trochę nie teges, ale da sie z nią żyć
7 faktycznie trochę nie teges, ale da sie z nią żyć
:
Głowacki twierdzi, że da się zmyć kawałek 7-ki i nanieść ponownie. I tą drogą będę podążał . Mnie też to wnerwia, jak już pisałem wielokrotnie, zegarek miał być bazą do modowania. Ale jest super i po liftingu zostaje. A bazę sobie klikłem drugą
Spinner napisał/a: |
Ja to zaraz po zakupie Svedoska wychwycilem - mnie by drażniło... A moze "tylko" zmyc wszystkie napisy i nałozyc/nadrukować indeksy ponownie? |
Głowacki twierdzi, że da się zmyć kawałek 7-ki i nanieść ponownie. I tą drogą będę podążał . Mnie też to wnerwia, jak już pisałem wielokrotnie, zegarek miał być bazą do modowania. Ale jest super i po liftingu zostaje. A bazę sobie klikłem drugą
:
Podoba mi się to Tao, siódemka na pierwszy rzut oka trochę dziwnie wygląda, jeśli uda się ją wyprostować, to będzie świetny zegarek w stu procentach
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ja bym te "germany" też przy okazji zmył
Super Podpis Bulwo
:
Tak też i będzie ..
Tao w plenerze ...
i na łapce ...
Tao w plenerze ...
i na łapce ...
:
Widzę, że już przygotowujesz zdjęcia na nowy konkurs kalendarzowy?
:
Nie wydaje mnie się, coby się nadały ..
:
Odpowiedz do tematu
Fajne zdjęcia.
Dziewicza biel chińskiego smoka jest powalająca
Dziewicza biel chińskiego smoka jest powalająca