Odpowiedz do tematu
:
staram się, psze Pana...
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
fajne to krzeso ogrodowe? Ile szlo z HK? clo bylo?
beceen | ***** ***
:
Nie znacie się zupełnie na artystycznym operowaniu głębią ostrości w celu wywyłania zainteresowania widza...
:
Wszystkie się nadają
prezesso napisał/a: |
Za ostatnią fotkę to do ksf na wiceprezesa! |
Wszystkie się nadają
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
krzesło jak krzesło ale co tam jest na ostatnim zdjęciu u dołu po prawej? ząb jakiś czy resztki jedzenia?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler Wściekły I, a to, proszę kolegi jest psiakość w trakcie dezintegracji przez użytkownika
:
słuszny gnat niestety już nie na moje zęby
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler Wściekły I, na nasze zęby to
:
na częśc moich to szklanka
:
ja mam jeszcze wszystkie swoje, ale co drugi wystąp... Do szklanek się prymierzam, taki mamy klimat...
[ Dodano: 2017-09-03, 16:48 ]
W nowym ubranku:
[ Dodano: 2017-09-03, 16:48 ]
W nowym ubranku:
:
Całkiem zgrabnie to wyszło
:
Sam nie wiem.
Niby jest to zmiana wobec oryginału, może nawet i poprawa, ale wciąż jakoś tak drukarkowo-płasko. Coś brakuje 3d.
No i Nato absolutnie nie pasuje, ale to pewnie tylko na czas przeróbki założone...
A może nawet to wrażenie płaskości tarczy też jest przez to Nato wywołane...
Niby jest to zmiana wobec oryginału, może nawet i poprawa, ale wciąż jakoś tak drukarkowo-płasko. Coś brakuje 3d.
No i Nato absolutnie nie pasuje, ale to pewnie tylko na czas przeróbki założone...
A może nawet to wrażenie płaskości tarczy też jest przez to Nato wywołane...
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Odpowiedz do tematu
Jest dobrze, ale szkoda tej ori tarczy...a próbowałeś tylko wskazówki wymienić
Snowflake dobrze się komponują z rolkowymi indeksami
Snowflake dobrze się komponują z rolkowymi indeksami