strela -problem
Odpowiedz do tematu

:
Znajdujesz się nad krawędzią przepaści :!:
Ale My tutaj, cały kolektyw, od Klonu Prezesa aż po ostatniego Kulisa pomożemy ci uczynić WIELKI KROK NAPRZÓD :P ;)
Kup sobie drugi zegarek :!:

:
Albo dwa :mrgreen: :wink:

:
im więcej tym lepiej :D

:
Svedos napisał/a:
Albo dwa :mrgreen: :wink:

Na początek :mrgreen:

:
I mowa jest oczywiście o dwóch w piątek ... :twisted:

:
Dajcie spokój, to tak ze mną źle? Bo ja właśnie dwie Strieły kupiłem, znaczy się zamówiłem dwie żeby sobie białą obejrzeć i ewentualnie odesłać i kurde nie byłem w stanie tego zrobić :roll: Więc zostałem z dwoma zegarkami i wcale się z tego powodu nieszczęśliwy nie czuję :razz:

Roman S.
:
Katoda i to jest właściwa postawa :wink:

:
Znaczy czekaj, czekaj ...

Kupiłeś dwie Striełki stare, z 3017 w środku ...

I żadnej nam nie pokazałeś jeszcze ...

A w ryło to kolega dawno obskoczył ostatnio, że tak się grzecznie spytam :?: :wink: :twisted: :razz:

:
...katoda, nadszyszkownik się o coś pyta...

:
Już wyjaśniam, bo widzę że jakieś nieporozumienie tu się wdało.
Striełki nie są stare tylko nowe, na Poljocie 3133, w jedynie słusznym rozmiarze 38 mm i z jedynie słusznymi wskazówkami z chorągiewkami. Jedna biała, druga czarna, co tu pokazywać, szczególnie w świetle dyskusji nt. ich pochodzenia :neutral:
Ale żeby nie było że wychodzę na aspołecznego typa to pogrzebię w zdjęciach które robiłem zaraz po odbiorze paczki i może znajdę z jedną czy dwie fotki dające się pokazać publicznie - nie oczekujcie jednak zbyt wiele, jak widzę co i jak ludzie pokazują w stosownych wątkach to czuję się o, taki malutki. Sprzętu do foto chwilowo nie posiadam, a kalać Striełek zdjęciami z telefonu nie mam zamiaru.
Mogę prosić o czas do wieczora?

Roman S.
:
...masz czas do wieczora, a jak nie, to będzie kuku...

:
Mozesz, ale nie licz na prz<edluzenie terminu :mrgreen: .

:
katoda, nie pękaj, tutaj sporo z nas robi fotki kalkulatorami, na a licznik bije , czas ucieka :wink:

:
A na teraz to może by mu choć łazanek dać ;) ... :?:

:
Chciałbym sobie tak ze dwie striełki zamówić ot tak ....

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum