Odpowiedz do tematu
:
mały dodatek - fotki w dziennym świetle:
:
Bardzo ładna rzecz
Ну, погоди!
:
Pieeekna jest i taka... z klimatem
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Miodzio,dekielek rządzi!
ps
ma ktoś jakieś informacje na temat tego mechanizmu.zastanawiam się czemu rozwiązanie dwu bębnowe się nie przyjęło?
ps
ma ktoś jakieś informacje na temat tego mechanizmu.zastanawiam się czemu rozwiązanie dwu bębnowe się nie przyjęło?
:
Z założenia dwa bębny to bardziej równomierny chód w funkcji naciągu, ale koszty produkcji są wyższe... a czy się nie przyjęło... sława jechała na tym rozwiązaniu dobre 40 lat więc..
:
Miałem na myśli to że nie jest to powszechne rozwiązanie.A pomysł radziecki?
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-10-13, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie, dwa bebny pojawiały się też w "zachodnich" zegarkach - nie przyjęło się to powszechnie bo koszt i skomplokowanie większe a zysk niewielki w typowym zegarku - dwa bebny pojawiaja się i dziś w zegarkach o długiej rezerwie chodu (8-10dni) bo tam zmiana sił "generowanych" przez sprężynę odgrywa większa rolę w zmianie tempa chodu.
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-10-13, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Bardzo ładna Sława , kozackie zegarki masz Wujku
:
Piękna perełka
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Może nie ustrzeliłem aż takiej perełki, ale tyz pikny 45 lat pabiedy, zapewne jeden z ostatnich "zakazów"
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ну, погоди!
:
Slava rewelacja, podzielam nie specjalną chęć do okolicznościowych łoczów ale dekielek i rzadkość czynią z niej perełkę, zazdraszczam!
:
Pmwas gratki
:
Ciekawy Komandir !
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Odpowiedz do tematu
pmwas - zaje... komandir Powiem więcej - świetny - już takiego chcę