Odpowiedz do tematu
:
Spinnerosie - założenie było takie, że jedna fotka jednego melepety w jednej porze roku. Jeśli przykładowo ktoś wysłał dwie na jedną porę roku to musieliśmy wybrać jedną z nich. Dodatkowo lato było baaaaardzo mocno obsadzone, a w jesieni i wiośnie był deficyt. To tyle z punktu widzenia technicznego, bo co do gustu się nie wypowiadam. Gust jest jak d...upa: każdy ma swój.
:
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2010-10-13, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
A no pewnie, pewnie - ja nic nie mówię.. Zastanawiam sie tylko co te dwie madafaki piły na spotkaniu szanownej komisji
Co do werku - pomysl moze i byl ale jakosc mizerna...;-(
Łukasz - luuuzik... Teraz pozostaje po prostu focic już na przyszły rok
Co do werku - pomysl moze i byl ale jakosc mizerna...;-(
Łukasz - luuuzik... Teraz pozostaje po prostu focic już na przyszły rok
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2010-10-13, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Wszystkim gratuluję...
...i pytanie mam co teraz z kalendarzem?
...i pytanie mam co teraz z kalendarzem?
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-10-13, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz Melepeto jedna... Pierwsze koty za płoty. To był nasz pierwszy konkurs, czegoś się nauczyliśmy, za drugim będzie lepiej. Moje wnioski na przyszłość są takie: w gronie żuri powinien być jakiś bardziej znający się na fotografii, choć to by oznaczało, że nie może wysyłać zdjęć do konkursu, więc nie wiem kto się na to zgodzi. Drugi wniosek: kumotry będą robili na drugi raz zdjęcia już z myślą o konkursie kalendarzowym.
Pisar: kalendarz ukaże się przed końcem roku z pewnością. Będziemy informowali na bieżąco o postępach prac.
Pisar: kalendarz ukaże się przed końcem roku z pewnością. Będziemy informowali na bieżąco o postępach prac.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-10-13, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Dokładnie
Generalnie samą koncepcję konkursu - czyli że każdy wysyła po 1 zdjeciu na każdą porę roku - jest dobra i umożliwia maksymalnej liczbie łotrów brać udział w konkursie
Trzeba po prostu się szykować na 2011
Teraz trzeba znaleźć jakiegoś sensowngo wykonawcę
Jak zrobiłem wstępne rozpoznanie - to wołają od 20 do 40 zł za kalendarz. Czy ktoś z nas nie pracuje aby w takiej branży, albo pokrewnej ?
Generalnie samą koncepcję konkursu - czyli że każdy wysyła po 1 zdjeciu na każdą porę roku - jest dobra i umożliwia maksymalnej liczbie łotrów brać udział w konkursie
Trzeba po prostu się szykować na 2011
Teraz trzeba znaleźć jakiegoś sensowngo wykonawcę
Jak zrobiłem wstępne rozpoznanie - to wołają od 20 do 40 zł za kalendarz. Czy ktoś z nas nie pracuje aby w takiej branży, albo pokrewnej ?
:
Skoro wybiegamy myślami już do kolejnego kalendarza mam wniosek
Nie dowiązujmy się do rozwiązań sztampowych, że zimą w kalendarzu musi być zdjęcie ze śniegiem itd.
Ja z dużą przyjemnością latem podczas upałów widziałby zdjęcie zegarka zakopanego w śniegu, z kolei w długie zimowe wieczory chętnie spojrzałbym na zdjęcie zegarka w tropikach
I pomysł Blaza o uczestnictwie w pracach Komisji doświadczonego amatora fotografii uważam za słuszny.
Nie dowiązujmy się do rozwiązań sztampowych, że zimą w kalendarzu musi być zdjęcie ze śniegiem itd.
Ja z dużą przyjemnością latem podczas upałów widziałby zdjęcie zegarka zakopanego w śniegu, z kolei w długie zimowe wieczory chętnie spojrzałbym na zdjęcie zegarka w tropikach
I pomysł Blaza o uczestnictwie w pracach Komisji doświadczonego amatora fotografii uważam za słuszny.
:
Nic nie pili bo się nawet nie spotkali , wszystko odbyło się drogą majlową .
Następnym razem komisja weźmie po wgląd techniczne i manualne umiejętności kumotrów , więc jak Spinner przyślesz średnią fotką to wiesz.. co i gdzie ona wyląduje
Spinner napisał/a: |
Zastanawiam sie tylko co te dwie madafaki piły na spotkaniu szanownej komisji |
Nic nie pili bo się nawet nie spotkali , wszystko odbyło się drogą majlową .
Następnym razem komisja weźmie po wgląd techniczne i manualne umiejętności kumotrów , więc jak Spinner przyślesz średnią fotką to wiesz.. co i gdzie ona wyląduje
:
To i ja się pochwalę udało się Dzięki wszystkim, którzy głosowali na moje zdjęcie
:
Chyba czas aby Spinner usciskał Rudolfa za tydzień z okładem..
hotwax napisał/a: | ||
Nic nie pili bo się nawet nie spotkali , wszystko odbyło się drogą majlową . Następnym razem komisja weźmie po wgląd techniczne i manualne umiejętności kumotrów , więc jak Spinner przyślesz średnią fotką to wiesz.. co i gdzie ona wyląduje |
Chyba czas aby Spinner usciskał Rudolfa za tydzień z okładem..
:
Spinner, k...., odp....... się od mojego werku!
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Damy mu w ryło za tydzień - ty go będziesz trzymać
Rudolf - ty nie wiesz co tracisz Nikt tak nie całował jak Chruszczow Fidel pisał na Fejsbuku
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-10-13, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Zinajda napisał/a: |
Spinner, k...., odp....... się od mojego werku! |
Damy mu w ryło za tydzień - ty go będziesz trzymać
Rudolf - ty nie wiesz co tracisz Nikt tak nie całował jak Chruszczow Fidel pisał na Fejsbuku
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-10-13, 20:00, w całości zmieniany 1 raz