Ma ktos moze namiar na firme ktora podjelaby sie zrobienia nadruku na tarczach jakas technika gwarantujaca trwalosc? Najlepiej na roznych podlozach - np. lakierze, surowym metalu itp itd. Projekt robie w wektorze co do mm - firma wrzuca do tajemniczej machiny i mam to na tarczy z perfekt nadrukiem. Ktos z Was zlecal taka robote?
Druga sprawa - ktos probowal zlecac powleczenie zwyklych szkiel zegarkowych powlokami AR stosowanymi w salonach optycznych???
Pozdr
strix
Odpowiedz do tematu
: wlasny nadruk na tarczy, AR we wlasnym zakresie
:
Każda firma poligraficzna Ci to zrobi.
: Re: wlasny nadruk na tarczy, AR we wlasnym zakresie
Ale perfecty już istnieją na rynku
Będziesz podrabiał perfecty?
strix napisał/a: |
firma wrzuca do tajemniczej machiny i mam to na tarczy z perfekt nadrukiem. |
Ale perfecty już istnieją na rynku
Będziesz podrabiał perfecty?
: Re: wlasny nadruk na tarczy, AR we wlasnym zakresie
Glodnemu cwiarteczka na mysli jak to mawiaja panowie z grupy trzymajacej wladze pod monopolowym nieopodal mnie
Przymierzam sie do poskladania sobie tego i owego jak juz zbiore podstawowe narzedzia i chcialbym sie z tarczami pobawic. Jednak z tego co juz wiem, zeby to bylo ladne i dokladne potrzeba specjalnych, precyzyjnych matryc inaczej bedzie to wygladalo jak 10ta podroba, poddroby Rolexa z tureckiego bazarku Koszty ponoc nieakceptowalne.
Pzdr
strix
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-10-13, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
wahin napisał/a: |
Ale perfecty już istnieją na rynku Będziesz podrabiał perfecty? |
Glodnemu cwiarteczka na mysli jak to mawiaja panowie z grupy trzymajacej wladze pod monopolowym nieopodal mnie
Przymierzam sie do poskladania sobie tego i owego jak juz zbiore podstawowe narzedzia i chcialbym sie z tarczami pobawic. Jednak z tego co juz wiem, zeby to bylo ladne i dokladne potrzeba specjalnych, precyzyjnych matryc inaczej bedzie to wygladalo jak 10ta podroba, poddroby Rolexa z tureckiego bazarku Koszty ponoc nieakceptowalne.
Pzdr
strix
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-10-13, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Ewentualnie chińskie piórko do kaligrafii
:
Każda firma, która pracuje tampodrukiem - tylko pamiętaj, ze najwięcej kosztują matryce - liczba kopii to już potem grosze.
:
Też mi to chodzi po głowie.
Dzwoniłem tytaj: http://www.renowacjecyferblatow.pl/
Koszt zrobienia tarczy wg. własnego projektu, to ok. 200-250 zł, zależnie od stopnia komplikacji, ilości kolorów, etc.
Dzwoniłem tytaj: http://www.renowacjecyferblatow.pl/
Koszt zrobienia tarczy wg. własnego projektu, to ok. 200-250 zł, zależnie od stopnia komplikacji, ilości kolorów, etc.
:
I TO JEST TROOOP - zaczalem juz kombinowac z termosublimacja i trawieniem metali, ale jak za 250 zeta mozna by zrobic cos profi z kolorami, wypuklymi indeksami... to szkoda walki. Dzieki za namiar, jakbys cos jeszcze znalazl ciekawego w temacie skrobnij tutaj
Pozdrawiam
strix
Sly napisał/a: |
Też mi to chodzi po głowie.
Dzwoniłem tytaj: http://www.renowacjecyferblatow.pl/ Koszt zrobienia tarczy wg. własnego projektu, to ok. 200-250 zł, zależnie od stopnia komplikacji, ilości kolorów, etc. |
I TO JEST TROOOP - zaczalem juz kombinowac z termosublimacja i trawieniem metali, ale jak za 250 zeta mozna by zrobic cos profi z kolorami, wypuklymi indeksami... to szkoda walki. Dzieki za namiar, jakbys cos jeszcze znalazl ciekawego w temacie skrobnij tutaj
Pozdrawiam
strix
:
Odpowiedz do tematu
Sure,
z wypukłymi indeksami, to chyba nie będzie tak prosto...
z wypukłymi indeksami, to chyba nie będzie tak prosto...