Fanty przyszli też.

Reggie napisał/a: |
Zamówiłem 710 oraz 160 ![]() Fanty przyszli też. (...) |
Pozbyłem się biało niebieskiego nato na korzyść ( moim zdaniem) białej gumki ![]() (...) |
Pozbyłem się biało niebieskiego nato na korzyść ( moim zdaniem) białej gumki ![]() Obrazek |
bladerunner napisał/a: | ||
>>>
Prezentowany czasomierz posiada "drapieżny" bezel, do którego oczywiście pasują "gumki"... ![]() Jednak ewentualnie proponowałbym rozważenie "zestawienia" rzeczonej Amfibii z nieco innego rodzaju paskiem... ![]() Pozwolę sobie załączyć link do strony internetowej, na której jest duży wybór zegarkowych akcesoriów... ![]() http://www.watch-band-cen...Caoutchouc.html <<< |
Ano właśnie już mierzylem parę pasków i jednak guma najlepiej leży. Gdzieś mam jeszcze fotki z nato to wrzucę ![]() |
Druga amfibia wygląda obecnie tak
(...) Tak wyglądały na NATO (...) |
Tak wyglądały na NATO |
bladerunner napisał/a: | ||
>>>
Do "nurkowych" czasomierzy jak najbardziej pasują paski silikonowe, ale niekoniecznie w mało męskim, oczywiście w moim subiektywnym odbiorze, białym kolorze... ![]() Jedynym znanym mnie wyjątkiem od tej nie tylko "zegarkowej" reguły jest Vostok Europe Anchar... ![]() Obrazek Jednak zgodnie z łacińską sentencją: "De gustibus non est disputandum", o gustach się nie dyskutuje... ![]() <<< |
paski czerwone mnie wkurzały |
No właśnie nato było spoko na czarnej, ale te paski czerwone mnie wkurzały |
Słoniu napisał/a: |
Chyba se na imieniny kliknę ![]() |