A żebyś wiedział, nie ogarniam kuwety.
Jutro, na bank.
Odpowiedz do tematu
:
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Cordury szukał dla mua.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2014-10-28, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
kornel91 napisał/a: |
Taki jeden znany paskorób miał coś podrzucić jakieś skórki a chyba w kiblu 5 dzień siedzi |
Cordury szukał dla mua.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2014-10-28, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Zdjęcia po zrobieniu paska nie było to nadrabiam
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Dotarły dzisiaj paski. Jestem bardzo zadowolony bo zrobione zgodnie z moimi oczekiwaniami. Zakończenie w stylu pilota oraz cztery dziurki. Dodatkowo dostałem na próbę szeroką szlufkę 15 mm i jest wszystko super. Pomarańcz wymiata chociaż na zdjęciach wyszedł jaskrawszy. No i dorzucam zdjęcie już z zegarkami. W lepszym świetle zrobi się troszkę zdjęć
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Poka od spodu...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Słabe zdjęcie bo teraz robione koło 17.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Spoko, dobrą maszynę mają
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
No i w końcu szersze szlufki No może jeszcze trochę i będą zszywane a nie spinane
nick555 napisał/a: |
Spoko, dobrą maszynę mają |
No i w końcu szersze szlufki No może jeszcze trochę i będą zszywane a nie spinane
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Pacjent znany ale myślę o jakimś nato na lato ?
Taki jak areckiego ala tudor a moża pomarańczowy ??
http://allegro.pl/nylonow...5989345588.html
Nie bardzo lubię nato ale na lato cieńsze i nie mam żadnego więcej zegarka do przebrania...
23 mm w uszach i raczej coś tańszego...
Wolałbym klasyczną klamerkę i kwadratowe szlufki lae to nie za 30 zł.
Taki jak areckiego ala tudor a moża pomarańczowy ??
http://allegro.pl/nylonow...5989345588.html
Nie bardzo lubię nato ale na lato cieńsze i nie mam żadnego więcej zegarka do przebrania...
23 mm w uszach i raczej coś tańszego...
Wolałbym klasyczną klamerkę i kwadratowe szlufki lae to nie za 30 zł.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Hmm...granat z brązami/beżami fajnie się komponuje, pomarańcz też , ale razem to juz może być zbyt dużo
Widziałem kiedyś szmaciaki brązowo-pomarańczowe i to byłby chyba dobry kierunek
Widziałem kiedyś szmaciaki brązowo-pomarańczowe i to byłby chyba dobry kierunek
:
Może takie:
:
Mało waszej pomocy
Tomek mnie zainspirowal moze taki pomarańczowy
https://m.aliexpress.com/s/item/32792037615.html#autostay
Tomek mnie zainspirowal moze taki pomarańczowy
https://m.aliexpress.com/s/item/32792037615.html#autostay
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
kornel91, dobry pomysł, fajnie się skomponuje na lato ... On ma 24mm ale nie powinno być problemu z założeniem, pilniczek do paznokci, troszkę podpiłujesz i wejdzie.