Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
A rozmiarówka dla "kingkongów" bedzie
:
Ale teraz to pytasz o prawdziwe kingkongi, jak nie przymierzając my oba zwei, czy takie długie nieforemne jak nie-powiem-kto
:
Jak najbardziej...rozmiarówka tej firmy jest właśnie dedykowana pod tych większych...choć i małe są więc wszyscy powinni być happy : )
Spinner napisał/a: |
A rozmiarówka dla "kingkongów" bedzie |
Jak najbardziej...rozmiarówka tej firmy jest właśnie dedykowana pod tych większych...choć i małe są więc wszyscy powinni być happy : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Oczywizda, że ło nas - wali mnie wcyc czy "ony" bedzie miał do pępka ino...
ALAMO napisał/a: |
Ale teraz to pytasz o prawdziwe kingkongi, jak nie przymierzając my oba zwei, czy takie długie nieforemne jak nie-powiem-kto |
Oczywizda, że ło nas - wali mnie wcyc czy "ony" bedzie miał do pępka ino...
:
Najwyżej mu się tego "pimpka" zakolczykuje - będzie się ładnie komponować z słitaaaśnym diverem z werkiem szkieletora ...
:
Ale wreszcie się spełni Onego życzenie, coby nosić się inaczej niż reszta
Najwyżej mu się tego "pimpka" zakolczykuje - będzie się ładnie komponować z słitaaaśnym diverem z werkiem szkieletora ... |
Ale wreszcie się spełni Onego życzenie, coby nosić się inaczej niż reszta
:
...miałeś się dowiedzieć w jakiej formie sobie życzą plik graficzny...
pisar napisał/a: |
Mam dostęp i do nadruków...potrzeba mi tylko projektu i listy chętnych : ) |
...miałeś się dowiedzieć w jakiej formie sobie życzą plik graficzny...
:
A po wiela te wypaśne koszulindy bedą?
:
Maxio, przyznaję się bez bicia że zapomniałem...po powrocie z wakacji się rozchorowałem i do dziś leczę się...ale zaraz zadzwonie i zapytam.
Spinner, ostatnio jak robiłem 50szt. sitodrukiem (max 3 kolory) to wyszło mi o ile pamiętam jakoś koło 34pln za koszulkę...ale tak jak pisał kolega powyżej jakośc taka, że i 45-50pln bym dał.
Spinner, ostatnio jak robiłem 50szt. sitodrukiem (max 3 kolory) to wyszło mi o ile pamiętam jakoś koło 34pln za koszulkę...ale tak jak pisał kolega powyżej jakośc taka, że i 45-50pln bym dał.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Właśnie, właśnie, też mam pytanie, czy 3XL to na obfitych melepet czy na przystojnych i zgrabnych wysokich meżczyzn?
Ale teraz to pytasz o prawdziwe kingkongi, jak nie przymierzając my oba zwei, czy takie długie nieforemne jak nie-powiem-kto |
Właśnie, właśnie, też mam pytanie, czy 3XL to na obfitych melepet czy na przystojnych i zgrabnych wysokich meżczyzn?
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Bow, dla Ciebie wersja special z koszuli nocnej . Pępek powinna zakryć...
:
To jest słuszna alternatywa, gdy zabraknie pomysłów producentom koszulek.
Na razie 3XL brzmi zachęcająco - chyba, że to 160cm w klacie - to przeciwny kierunek do oczekiwanego
Na razie 3XL brzmi zachęcająco - chyba, że to 160cm w klacie - to przeciwny kierunek do oczekiwanego
:
Minimum
A czego innego żeś się spodziewał?
bow napisał/a: |
..... chyba, że to 160cm w klacie..... |
Minimum
A czego innego żeś się spodziewał?
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
85cm długości