Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Amdroid niczego sobie... Nie ominąłbym...
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Sami jesteście hipstery i gupki
Machu napisał/a: |
Tomek, pasowałaby idealnie do jakiejś narciarskiej kurtki, które tak lubisz |
prezesso napisał/a: |
ja pitole - Tomek, gust ci się popsuł?
Co jeden to gorszy kartofel |
Sami jesteście hipstery i gupki

:
Kurna - czytam i oglądam zegarki
Parnisy mnie się przypomniały - ktoś to u nas jeszcze pamięta
Byłby materiał do recki

Byłby materiał do recki

:
Ostatnio zmieniony przez Nikczemnick 2017-03-25, 22:29, w całości zmieniany 2 razy
a tego widział? jakby tej dziury nie zrobili

Ostatnio zmieniony przez Nikczemnick 2017-03-25, 22:29, w całości zmieniany 2 razy
:
Słoniu, a jak!
Cały czas mam w planach!
Cały czas mam w planach!
Skate or die!
:
To nie chrono.
Słoniu napisał/a: |
Kurna - czytam i oglądam zegarki ![]() ![]() Obrazek Byłby materiał do recki ![]() |
To nie chrono.

Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
Bo chrono, które mam teraz na liście przekraczają pułap 10k i przed świętami nie ma nawet szans
Milion innych wydatków a i odwrócony vat mnie boli. A takie wynalazki specjalnie budżetu nie zrujnują a chwilę pocieszą i łatwo się odsprzeda jakby co. Poza tym ma taki - chrono look c'nie
Dorian06 napisał/a: | ||
To nie chrono. ![]() |
Bo chrono, które mam teraz na liście przekraczają pułap 10k i przed świętami nie ma nawet szans

:
Słoniu, look ma.

Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
>>>
Beauty and the Beast - w zegarkowym wydaniu oczywiście...
<<<
Beauty and the Beast - w zegarkowym wydaniu oczywiście...

<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
bladerunner, ja tu niedawno kolację jadłem

rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ![]() |
:
>>>
tomaliusz.
Dietetycy zalecają jadać kolację o wcześniejszej porze, a ponadto na forum zegarkowym zwykle nie dyskutuje się o kwestiach kulinarnych...
Pozostając w wątku Pięknej i Bestii pozwolę sobie zamieścić kolejne ich zdjęcia, tym razem osobno...
PS. Wyrażę ponadto szczerą nadzieję, że na Forum CW nie ma obowiązku czytania, oglądania, a tym bardziej komentowania...
<<<
tomaliusz.
Dietetycy zalecają jadać kolację o wcześniejszej porze, a ponadto na forum zegarkowym zwykle nie dyskutuje się o kwestiach kulinarnych...

Pozostając w wątku Pięknej i Bestii pozwolę sobie zamieścić kolejne ich zdjęcia, tym razem osobno...

PS. Wyrażę ponadto szczerą nadzieję, że na Forum CW nie ma obowiązku czytania, oglądania, a tym bardziej komentowania...

<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
:
ostatni fajny.
Skrzyżowanie linde wenderlina z sarpanewą
Skrzyżowanie linde wenderlina z sarpanewą

Skate or die!
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Dla mnie wszystkie fajne, ale za niebieskim przemawiałby 'wakat' w pudełku po sprzedazy Sumo
Ciekawe na ile go wycenią, na stronie maja chrono na Vk64 za 259$, ten pewnie w okolicach 400-500...

Ciekawe na ile go wycenią, na stronie maja chrono na Vk64 za 259$, ten pewnie w okolicach 400-500...