Odpowiedz do tematu
:
:
Tomek, co to za festyn?
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
okrutnie okropne
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Czy to limitki na Rumunię, Bułgarię i Węgry? Albo Zgierz jaki, nie przymierzając
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Ostatnio zmieniony przez Capek 2017-12-04, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Oczy mnie pękli
Ostatnio zmieniony przez Capek 2017-12-04, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Oooooo. Dla bieda raperów modele.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Yo, niggas!
Ostatni jakoś tam wyglądający zegarek z tej stajni pokazano rok temu i wyglądał jak FOssil
Chyba im się skończył koncept.
Ostatni jakoś tam wyglądający zegarek z tej stajni pokazano rok temu i wyglądał jak FOssil
Chyba im się skończył koncept.
:
tego murzynka bym nosił
:
Na Radom i Sosnowiec
Faktycznie mocno średnie, DB od jakiegoś czasu nic ciekawego nie wypusciło....
Thomas666 napisał/a: |
Czy to limitki na Rumunię, Bułgarię i Węgry? Albo Zgierz jaki, nie przymierzając |
Na Radom i Sosnowiec
Faktycznie mocno średnie, DB od jakiegoś czasu nic ciekawego nie wypusciło....
:
Tego Sosnowca bym się nie czepiał -życie mnie zmusiło i mieszkam niedaleko . Paszport jest ..........
To piszę ja, hanys , teraz zagłębiowski hanys
Machu napisał/a: | ||
Na Radom i Sosnowiec Faktycznie mocno średnie, DB od jakiegoś czasu nic ciekawego nie wypusciło.... |
Tego Sosnowca bym się nie czepiał -życie mnie zmusiło i mieszkam niedaleko . Paszport jest ..........
To piszę ja, hanys , teraz zagłębiowski hanys
I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
Od Zgierza to się proszę odstosunkować. Zgierz ma tradycję forumowo-zegarkowo-czytelniczą!
Thomas666 napisał/a: |
Czy to limitki na Rumunię, Bułgarię i Węgry? Albo Zgierz jaki, nie przymierzając |
Od Zgierza to się proszę odstosunkować. Zgierz ma tradycję forumowo-zegarkowo-czytelniczą!
:
Nie no. Czarny i panda nie takie złe...
Coś jak męska wersja rolka Newmana
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
Yo, niggas!
Ostatni jakoś tam wyglądający zegarek z tej stajni pokazano rok temu i wyglądał jak FOssil Chyba im się skończył koncept. |
Nie no. Czarny i panda nie takie złe...
Coś jak męska wersja rolka Newmana
Skate or die!