To styczeń można przyjąć, że jest z głowy :
tylko, gdzie pozostałe miesiące
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
zwłaszcza, że wiele z nich nijak nie pasuje do żadnej z pór
hotwax napisał/a: |
No i fajno , ale ciężko będzie , tyle wybitnych zdjęć , a tylko 3 do każdej pory roku . |
zwłaszcza, że wiele z nich nijak nie pasuje do żadnej z pór
:
no marudzę bo myślałem, że useria bardziej się postara
W przyszłym roku mam dla Was propozycję:
Począwszy od stycznia każdy pstryka przez cały rok, miesiąc w miesiąc foty na następną edycję kalendarza. Wówczas wybór będzie znacznie większy
W przyszłym roku mam dla Was propozycję:
Począwszy od stycznia każdy pstryka przez cały rok, miesiąc w miesiąc foty na następną edycję kalendarza. Wówczas wybór będzie znacznie większy
:
Tomirek, ile Twoich zdjęć jest zgłoszonych do końkursu?
Nie marudź i głosuj...
Nie marudź i głosuj...
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-10-05, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Cytat: |
Zastępca: Nagonka... Dzieci do nagonki, z czworaków...
Reżyser: No to jest słuszna koncepcja. Zastępca: Tak jest! To jest słuszna koncepcja. Zastępca (do charakteryzatora): Ubrać w porcięta, zdjąć buty i ogolić mi to całe towarzystwo. Człowiek z nagonki: Ja podpisałem umowę na gajowego z wąsami. Starzec z nagonki: A ja ogolić się nie pozwolę! Noszę zarost od przed wojny! Reżyser: Obwiązać twarze szmatami, że... że niby dzieci zęby bolą. Dzieci wtedy nie miały opieki dentystycznej. I tak jest najlepiej. |
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-10-05, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
:
głosy już dawno oddane a zdjęć nie wysyłałem bo nie miałem żadnych pasujących do pór roku (choć w sumie mogłem)
:
Co Wy się tak uparliście na te pory roku Ja głosowałem na zdjęcie, które mi się podobały i nie patrzałem, czy to lato czy zima.
W przyszłym roku proponuje umieścić zdjęcia ze śniegiem w lecie, a zdjęcia z morzem w zimie. Takie zestawienie będzie oddawało ducha forum.
Marudzenie teraz, że zdjęcia są do doopy nic nie pomoże. Trzeba było wysyłać zdjęcia kiedy był na to czas.
W przyszłym roku proponuje umieścić zdjęcia ze śniegiem w lecie, a zdjęcia z morzem w zimie. Takie zestawienie będzie oddawało ducha forum.
Marudzenie teraz, że zdjęcia są do doopy nic nie pomoże. Trzeba było wysyłać zdjęcia kiedy był na to czas.
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-10-05, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
Adam +1
Najwięcej obiekcji mają, standardowo, ci którzy nie wysłali żadnych zdjęć.
Głosujcie na łądne foty. I tyle.
Najwięcej obiekcji mają, standardowo, ci którzy nie wysłali żadnych zdjęć.
Głosujcie na łądne foty. I tyle.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-10-05, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
:
+1 - kurde, zgodziłem się z Alamosem - normalnie koniec świata...
:
nie mam obiekcji - po prostu wyrażam swoją opinię a to chyba wolno
:
Spinnerosie - po prostu dojrzewasz wolniej niż inni Z czasem będziesz sie częściej zgadzał
Tomirek - obiekcje pewnie że można mieć. Ale tak krawiec kraje, jak mu materii staje - nie wysyłały chłopaki zdjęć, i co poradzisz ...?
Tomirek - obiekcje pewnie że można mieć. Ale tak krawiec kraje, jak mu materii staje - nie wysyłały chłopaki zdjęć, i co poradzisz ...?
:
Dokładnie nie podobają się to nie głosujcie,
szanowna komisja powinna na koniec też nie patrząc na pory roku po prostu odciąć grubą kreską 12 zdjęć, które uzyskają najwięcej punktów i z tego zrobić kalendarz.
Czy jak za oknem mam zimę to na kalendarzu też muszę na nią patrzeć
odwrotnie na morze popatrze i jakieś ciepłe klimaty
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-10-05, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
wahin napisał/a: |
Co Wy się tak uparliście na te pory roku Ja głosowałem na zdjęcie, które mi się podobały i nie patrzałem, czy to lato czy zima. |
Dokładnie nie podobają się to nie głosujcie,
szanowna komisja powinna na koniec też nie patrząc na pory roku po prostu odciąć grubą kreską 12 zdjęć, które uzyskają najwięcej punktów i z tego zrobić kalendarz.
Czy jak za oknem mam zimę to na kalendarzu też muszę na nią patrzeć
odwrotnie na morze popatrze i jakieś ciepłe klimaty
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-10-05, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Cytat: |
Głosujcie na ładne foty. I tyle. |
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
No akurat wyboru tego zdjęcia kompletnie nie rozumiem... Jest po prostu słabe technicznie...