Porozmawiajmy o zegarkach wojskowych
Odpowiedz do tematu

:
......przypomina mi się kawał o architektach :)) ;)
pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
diver
[Usunięty]
:
jimmy napisał/a:
......przypomina mi się kawał o architektach :)) ;)
pifko

na architektach się nie znam, chyba że na architektach umysłu ;) wiem że cement jest ważny, co cementuje przyjaźń i związki pifko

:
postarzane LACA :shock:

https://www.youtube.com/watch?v=yqnaU_bj9xM

:
............pokazywane już jakiś czas temu, co nie zmienia faktu, że mi się podoba :)

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
dlatego nie mogłem sobie odmówić :))

:
........to była tylko kwestia czasu. Widać producenci zegarków słyszą co w trawie piszczy :))
Najlepszym dowodem jest.....................................pokazywane było na KMZiZ
https://perezcope.com/2017/01/23/shock-pam721-a-nazi-homage/

:
jimmy napisał/a:
........to była tylko kwestia czasu. Widać producenci zegarków słyszą co w trawie piszczy :))

jest to co prawda dusza do zegarka dodana i udaje Vintage, ale to jak to zrobiono i jaka jest tego jakość powala na kolana, te Laco perfekcyjnie postarzone zostały, nawet taki szczegół jak ukruszona luma na wskazówkach to super smaczek ;)

:
Osobiście nosiłbym. Zdania nie zmieniam.

:
Maras napisał/a:

jest to co prawda dusza do zegarka dodana i udaje Vintage, ale to jak to zrobiono i jaka jest tego jakość powala na kolana, te Laco perfekcyjnie postarzone zostały, nawet taki szczegół jak ukruszona luma na wskazówkach to super smaczek ;)

Jak se kupisz, podrzucę ci gratis ampułkę kadaweryny: trupi zapaszek to +500 do realizmu :))

Gbu.

"We offer best solutions in search of a problem"
:
nie o to chodziło :złośliwiec: :D

chodzi o wierne oddanie epoki, nie różni się z zewnątrz od oryginału ;)

:
Maras napisał/a:
nie o to chodziło :złośliwiec: :D

chodzi o wierne oddanie epoki, nie różni się z zewnątrz od oryginału ;)

Nono cool

Gbüreck.

"We offer best solutions in search of a problem"
diver
[Usunięty]
:
Maras napisał/a:
szczegół jak ukruszona luma na wskazówkach to super smaczek ;)

no,no to jednak ukruszona jest lepsza od nowej pifko

kiedyś już pisałem iż jestem w posiadaniu szuwaksu z wrocławskiej chemii do szybkiego korodowania czyli postarzania produktu- widzę iż jak poczekam chwilkę to tę flaszkę sprzedam na małe porcje i zrobię interes życia (normalnie nie do kupienia) ,
tak na marginesie kupiłbym reedycję, ale nigdy pseudo starego zegarka cool

:
diverofobia napisał/a:

ale to postarzanie bodajże robi sama firma LACO :) o ile się nie mylę hmmm

czyli byłaby to taka vintydżna reedycja :złośliwiec:

diver
[Usunięty]
:
Maras napisał/a:
diverofobia napisał/a:

ale to postarzanie bodajże robi sama firma LACO :) o ile się nie mylę hmmm

czyli byłaby to taka vintydżna reedycja :złośliwiec:

a jakie to ma znaczenie kto to robi? i po co złośliwiec? normalnie powiedziałem swoje
zdanie, sztucznie postarzanego bym nie kupił, wolę prawdziwe stare, ale to moja wola,
a wy róbta co kceta cool

a może tu chodzi o nowoczesne werki ? taki automat Eci w skorodowanej kopercie ...

:
Laco od samego początku wypuszcza reedycje pilotów i swoja obecność w branży opiera na dość spójnym DNA. Tym razem posunęli się o krok dalej. Myślę, że wyczuli zapotrzebowanie na tego typu twory, bo w odróżnieniu od innych marek, dokładnie słuchają co w trawie piszczy.
Dla tych niezdecydowanych na „stare” mają całkiem fajną linię Einsatzuhr czy Absolute.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum