......przypomina mi się kawał o architektach
Odpowiedz do tematu
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
na architektach się nie znam, chyba że na architektach umysłu wiem że cement jest ważny, co cementuje przyjaźń i związki
jimmy napisał/a: |
......przypomina mi się kawał o architektach
|
na architektach się nie znam, chyba że na architektach umysłu wiem że cement jest ważny, co cementuje przyjaźń i związki
:
............pokazywane już jakiś czas temu, co nie zmienia faktu, że mi się podoba
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
dlatego nie mogłem sobie odmówić
:
........to była tylko kwestia czasu. Widać producenci zegarków słyszą co w trawie piszczy
Najlepszym dowodem jest.....................................pokazywane było na KMZiZ
https://perezcope.com/2017/01/23/shock-pam721-a-nazi-homage/
Najlepszym dowodem jest.....................................pokazywane było na KMZiZ
https://perezcope.com/2017/01/23/shock-pam721-a-nazi-homage/
:
jest to co prawda dusza do zegarka dodana i udaje Vintage, ale to jak to zrobiono i jaka jest tego jakość powala na kolana, te Laco perfekcyjnie postarzone zostały, nawet taki szczegół jak ukruszona luma na wskazówkach to super smaczek
jimmy napisał/a: |
........to była tylko kwestia czasu. Widać producenci zegarków słyszą co w trawie piszczy |
jest to co prawda dusza do zegarka dodana i udaje Vintage, ale to jak to zrobiono i jaka jest tego jakość powala na kolana, te Laco perfekcyjnie postarzone zostały, nawet taki szczegół jak ukruszona luma na wskazówkach to super smaczek
:
Osobiście nosiłbym. Zdania nie zmieniam.
:
Jak se kupisz, podrzucę ci gratis ampułkę kadaweryny: trupi zapaszek to +500 do realizmu
Gbu.
Maras napisał/a: |
jest to co prawda dusza do zegarka dodana i udaje Vintage, ale to jak to zrobiono i jaka jest tego jakość powala na kolana, te Laco perfekcyjnie postarzone zostały, nawet taki szczegół jak ukruszona luma na wskazówkach to super smaczek |
Jak se kupisz, podrzucę ci gratis ampułkę kadaweryny: trupi zapaszek to +500 do realizmu
Gbu.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
nie o to chodziło
chodzi o wierne oddanie epoki, nie różni się z zewnątrz od oryginału
chodzi o wierne oddanie epoki, nie różni się z zewnątrz od oryginału
:
Nono
Gbüreck.
nie o to chodziło
chodzi o wierne oddanie epoki, nie różni się z zewnątrz od oryginału |
Nono
Gbüreck.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
no,no to jednak ukruszona jest lepsza od nowej
kiedyś już pisałem iż jestem w posiadaniu szuwaksu z wrocławskiej chemii do szybkiego korodowania czyli postarzania produktu- widzę iż jak poczekam chwilkę to tę flaszkę sprzedam na małe porcje i zrobię interes życia (normalnie nie do kupienia) ,
tak na marginesie kupiłbym reedycję, ale nigdy pseudo starego zegarka
szczegół jak ukruszona luma na wskazówkach to super smaczek |
no,no to jednak ukruszona jest lepsza od nowej
kiedyś już pisałem iż jestem w posiadaniu szuwaksu z wrocławskiej chemii do szybkiego korodowania czyli postarzania produktu- widzę iż jak poczekam chwilkę to tę flaszkę sprzedam na małe porcje i zrobię interes życia (normalnie nie do kupienia) ,
tak na marginesie kupiłbym reedycję, ale nigdy pseudo starego zegarka
:
ale to postarzanie bodajże robi sama firma LACO o ile się nie mylę
czyli byłaby to taka vintydżna reedycja
diverofobia napisał/a: |
tak na marginesie kupiłbym reedycję, ale nigdy pseudo starego zegarka |
ale to postarzanie bodajże robi sama firma LACO o ile się nie mylę
czyli byłaby to taka vintydżna reedycja
:
a jakie to ma znaczenie kto to robi? i po co złośliwiec? normalnie powiedziałem swoje
zdanie, sztucznie postarzanego bym nie kupił, wolę prawdziwe stare, ale to moja wola,
a wy róbta co kceta
a może tu chodzi o nowoczesne werki ? taki automat Eci w skorodowanej kopercie ...
Maras napisał/a: | ||
ale to postarzanie bodajże robi sama firma LACO o ile się nie mylę czyli byłaby to taka vintydżna reedycja |
a jakie to ma znaczenie kto to robi? i po co złośliwiec? normalnie powiedziałem swoje
zdanie, sztucznie postarzanego bym nie kupił, wolę prawdziwe stare, ale to moja wola,
a wy róbta co kceta
a może tu chodzi o nowoczesne werki ? taki automat Eci w skorodowanej kopercie ...
:
Odpowiedz do tematu
Laco od samego początku wypuszcza reedycje pilotów i swoja obecność w branży opiera na dość spójnym DNA. Tym razem posunęli się o krok dalej. Myślę, że wyczuli zapotrzebowanie na tego typu twory, bo w odróżnieniu od innych marek, dokładnie słuchają co w trawie piszczy.
Dla tych niezdecydowanych na „stare” mają całkiem fajną linię Einsatzuhr czy Absolute.
Dla tych niezdecydowanych na „stare” mają całkiem fajną linię Einsatzuhr czy Absolute.