nie wiem, czy firma ma swoj temat - wg mnie dosc ciekawe, robili limitke dla WUSu nawet.
generalnie customowe zegary - tzn mozna sobie wybrac wzor tarczy, wykonczenie koperty, wskazowki itd. Modele srednio interesujace (mocno klasyczny diver i klon rolexa), ale bardzo ladnie wyglada ich chrono. Niestety mechakwarc, a nie automat, ale design calkiem niezle:
nie wiem po ile to chrono, bo niby dostepne od maja, ale inne juz z wykonczeniem cerakote po ok. 600 usd.
Odpowiedz do tematu
: Undone Watches
beceen | ***** ***
:
gdyby w "9" przedłużyć ogonek byłaby mega czcionka
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
O ile mnie pamięć nie myli to jest na st19 taki robak po taniości
Skate or die!
:
Gdzie to dają W sumie mam armanda podobnego ale to nie to samo
prezesso napisał/a: |
O ile mnie pamięć nie myli to jest na st19 taki robak po taniości
Obrazek |
Gdzie to dają W sumie mam armanda podobnego ale to nie to samo
:
A to już Jacek miałeś ten zegarek, że koperta słaba na żywo?
Słoniu napisał/a: |
mw75, - dzięki
Tylko kurna koperta kiepawa na żywo |
A to już Jacek miałeś ten zegarek, że koperta słaba na żywo?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nie no - wg starej dobrej szkoły Kizi oceniam na podstawie fotek A tak poważnie biedna się na zdjęciach wydaje.
kornel91 napisał/a: | ||
A to już Jacek miałeś ten zegarek, że koperta słaba na żywo? |
Nie no - wg starej dobrej szkoły Kizi oceniam na podstawie fotek A tak poważnie biedna się na zdjęciach wydaje.
:
Słoniu napisał/a: |
...
Nie no - wg starej dobrej szkoły Kizi oceniam na podstawie fotek ... |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Trzeba jeszcze o dżinsy potrzeć...
Antisocial and faceless...
:
Nawet niezły ten Robal
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Kurczę, wchodzę po nocy, bo fajny producent, a tutaj o jakichś robakach
:
Odpowiedz do tematu
Kumotry, Undone ma promo walentynkowe - przy zakupie dwóch zegarków drugi -50% (tańszy z dwóch). Ktoś chętny na dila?