kurczę, jak na "amatora" to wygląda to naprawdę zacnie
wskazówki wcale nie są takie złe, ciekawe są!
tylko stosunek wielkości głównych indeksów do opisów minut trochę nie teges IMHO
Odpowiedz do tematu
:
:
i nowe wersje.
Na pojedynczym zdjęciu poprzednia, 39mm wersja z wyższą kopertą i większą koronką, a na podwójnych wersja 37mmBK 18mm w uszach i 41mmBK 22mm w uszach (z rzymskimi indeksami).
Na pojedynczym zdjęciu poprzednia, 39mm wersja z wyższą kopertą i większą koronką, a na podwójnych wersja 37mmBK 18mm w uszach i 41mmBK 22mm w uszach (z rzymskimi indeksami).
--
aRTI01
aRTI01
:
No to teraz tylko znaleźć producenta
:
Abstrahując od tego, że koperta za cienka przez co wygląda trochę jak naleśnik i że się mechanizm nie zmieści to w sumie racja
Yakovlev napisał/a: |
No to teraz tylko znaleźć producenta |
Abstrahując od tego, że koperta za cienka przez co wygląda trochę jak naleśnik i że się mechanizm nie zmieści to w sumie racja
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jak za cienka ? Zobacz jaki dekiel.
:
Akurat o cienkość to wy tam się Piszczyk nie martwcie, Artur zrobił dobrze i zgodnie z planami
Jak poprosicie Sebastiana to wam pokaże Junghansa Chronoscope z 7750, i nagle będzie jako tym piorunem ...
Jak poprosicie Sebastiana to wam pokaże Junghansa Chronoscope z 7750, i nagle będzie jako tym piorunem ...
:
Jak to takie proste to czemu Gerlachy takie grube?
ALAMO napisał/a: |
Akurat o cienkość to wy tam się Piszczyk nie martwcie, Artur zrobił dobrze i zgodnie z planami
Jak poprosicie Sebastiana to wam pokaże Junghansa Chronoscope z 7750, i nagle będzie jako tym piorunem ... |
Jak to takie proste to czemu Gerlachy takie grube?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Krzysiek, ale tak bez złośliwości - moim zdaniem (choć podkreślam, że się nie znam ) to wszystkie zegarki w kopercie Batorego byłyby o niebo fajniejsze będąc troche cieńsze... jak dla mnie to tam proporcje wysokości do średnicy są słabe
PS. A we wspomnianym Jungu to nie jest czasem inhouse (będący odchudzona wersja 7750)?
PS. A we wspomnianym Jungu to nie jest czasem inhouse (będący odchudzona wersja 7750)?
:
Trójkątne indeksy są nawet niezłe.
Czerwień jakaś dziwna wyszła - ja bym dał #C60C30 (RGB: 198, 12, 48)
Wonsz, tańczący przy rurze, może być
le Gbou
arti01 napisał/a: |
i nowe wersje. (...) |
Trójkątne indeksy są nawet niezłe.
Czerwień jakaś dziwna wyszła - ja bym dał #C60C30 (RGB: 198, 12, 48)
Wonsz, tańczący przy rurze, może być
le Gbou
"We offer best solutions in search of a problem"
:
Tu jest czerwień AF0B00, tyle, że jest to materiał błyszczący dość mocno "łapiący" światło z otoczenia i na podstawie renderów to ciężko ocenić jak to naprawdę wygląda. "Twoja" czerwień jest bardziej amarantowa, zrobię na jutro to zobaczysz różnicę
[ Dodano: 2016-12-23, 08:47 ]
O proszę, z nowym kolorkiem. I bez szkiełka, które też swoje dokłada do koloru.
[ Dodano: 2017-01-14, 17:10 ]
I kolejne zabawy Zmieniłem kopertę dodając lunetkę, tłoczoną kratkę obróciłem o 45 stopni, wróciły indeksy arabskie ale pomieszane z trójkącikami. Jeszcze planuję zmienić subtarczki na tłoczone.
[ Dodano: 2017-01-14, 18:33 ]
I jeszcze wersja bez trójkącików:
Jacek. napisał/a: |
Czerwień jakaś dziwna wyszła - ja bym dał #C60C30 (RGB: 198, 12, 48) |
Tu jest czerwień AF0B00, tyle, że jest to materiał błyszczący dość mocno "łapiący" światło z otoczenia i na podstawie renderów to ciężko ocenić jak to naprawdę wygląda. "Twoja" czerwień jest bardziej amarantowa, zrobię na jutro to zobaczysz różnicę
[ Dodano: 2016-12-23, 08:47 ]
O proszę, z nowym kolorkiem. I bez szkiełka, które też swoje dokłada do koloru.
[ Dodano: 2017-01-14, 17:10 ]
I kolejne zabawy Zmieniłem kopertę dodając lunetkę, tłoczoną kratkę obróciłem o 45 stopni, wróciły indeksy arabskie ale pomieszane z trójkącikami. Jeszcze planuję zmienić subtarczki na tłoczone.
[ Dodano: 2017-01-14, 18:33 ]
I jeszcze wersja bez trójkącików:
--
aRTI01
aRTI01
:
pyk
:
Nie zauwazylem wczesniej, fajnie ze pyknales arecki.... Myslalem o ,,medycznym" juz dawno, Hiszpanie taki planuja- moze juz robia, ale ich plan to klon jakiegos wspolczesnego szwajcara 1:1 z dolozona skala pulsu i oddechow ( na st19 ) no i napisy hiszpańskie. Te wizualizacje powyzej i dyskusja (choc krotka dosc) swiadcza o pewnym zainteresowaniu z tym ze to projekt od zera i wdrozenie tego, i przez kogo ... hm. Ja kombinowalem inaczej- Gerlach ma w planach chronograf morski ( ktos zamiescil ,,z grubsza render" w temacie o Karasiu chyba), jak juz sprawa Mariny bylaby na pniu to wtedy zastanowic sie nad dodrukowaniem po niewielkich modyfikacjach tylko tarczy skali pulso- wszystko inne pozostaloby bz- na wdrozonym juz gotowcu (wiec znacznie mniej klasycznego mam pomysl a wy wezcie i zrobcie ) . .... zardz PS ,,waz na rurze"....nazwa juz jest
Reservoir dogs ...
:
ich plan to Galeno
niedługo wysyłają to pokaże
homage B&M dlikatny
ale heat blued hands
ST19 ect
niedługo wysyłają to pokaże
homage B&M dlikatny
ale heat blued hands
ST19 ect
: