Odpowiedz do tematu
:
A ja kupiłem cały 24. Zobaczymy.
Skate or die!
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-12-11, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Mierzyłem prosty 24mm i wg mnie proporcje są zaburzone- za dużo było paska względem samego zegara Ale ja generalnie nie lubie jak pasek dominuje całość, innym moze się taki zestaw podobać.
Tomek, czytałem sporo dobrych opinii nt pasków BOB. A mają tez taki, który w sumie spełnia wszystkie moje wymagania https://waccex.de/en/bob-watch-band-for-omega-carbon-style-18-20-22-24-mm-tang-buckle.html#/58-size-watch_24_mm_clasp_22_mm/148-color-black_ivory
Tomek, czytałem sporo dobrych opinii nt pasków BOB. A mają tez taki, który w sumie spełnia wszystkie moje wymagania https://waccex.de/en/bob-watch-band-for-omega-carbon-style-18-20-22-24-mm-tang-buckle.html#/58-size-watch_24_mm_clasp_22_mm/148-color-black_ivory
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-12-11, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2016-12-12, 07:34, w całości zmieniany 1 raz
Niezły ten BOB, Machu.
Poczekam aż pokupujecie i pokażecie to się wybierze
Poczekam aż pokupujecie i pokażecie to się wybierze
:
Machu, z BOBów warta uwagi jest tylko imho seria Marino, reszta, jakie miałem (a trochę ich było), to już nie ta jakość ...
Machu napisał/a: |
Tomek, czytałem sporo dobrych opinii nt pasków BOB. |
Machu, z BOBów warta uwagi jest tylko imho seria Marino, reszta, jakie miałem (a trochę ich było), to już nie ta jakość ...
:
A tego konkretnego co wrzucałem albo podobnego Bo wizualnie pasuje mi najbardziej spośród wszystkich które oglądałem...
Na czym konkretnie polegała ta gorsza jakość? Psuły się szybko?
Na czym konkretnie polegała ta gorsza jakość? Psuły się szybko?
:
Jak koopa po jagodach wygląda - nie ić tom drogom!
Opcja 1: weź marateca - imo wcale nie jest masywny - tylko długi - ale to chyba nie jest problem dla Ciebie.
Opcja 2: zamów sobie coś z jasnej (pod kolor indeksów) skóry - zwężany do 20-22 mm, cienki, lekko pogrubiany przy uszach - Przemek wie o co kaman
Opcja 3: na tym oryginalnym też całkiem ok wygląda.
A tego konkretnego co wrzucałem |
Jak koopa po jagodach wygląda - nie ić tom drogom!
Opcja 1: weź marateca - imo wcale nie jest masywny - tylko długi - ale to chyba nie jest problem dla Ciebie.
Opcja 2: zamów sobie coś z jasnej (pod kolor indeksów) skóry - zwężany do 20-22 mm, cienki, lekko pogrubiany przy uszach - Przemek wie o co kaman
Opcja 3: na tym oryginalnym też całkiem ok wygląda.
:
...
pomyłka...
pomyłka...
:
Santino, prosty i płaski pasek nie pasuje mi do tego zegara, jasny też - mam inną koncepcję całości;)
Zawsze zostaje Bradystrap, tylko przy obecnym kursie to 175 zł....
Zawsze zostaje Bradystrap, tylko przy obecnym kursie to 175 zł....
:
To Nick Ci uszyje dwie sztuki za to w różnych kolorach.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Machu, a który z opisanych przeze mnie jest płaski i prosty?
Ten fabryczny?
Toć przeca piszę, żebyś zamówił sobie zwężany i pogrubiany
Ja zasadniczo w ogóle nie jestem fanem prostych i jednakowej grubości pasków
Ten fabryczny?
Toć przeca piszę, żebyś zamówił sobie zwężany i pogrubiany
Ja zasadniczo w ogóle nie jestem fanem prostych i jednakowej grubości pasków
:
:
Jemu chyba chodziło o garbik środkiem, a maratac jest równy po całości.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Aaaaaa....
No to przecie każdy paskorób i garbik wykona chyba?
Edit: niezależnie od tematu Jarka, taka mnie refleksja naszła, że nas nasi koledzy robiący paski mocno rozpuścili. Robią świetne paski, mocno zindywidualizowane, za śmieszne w sumie pieniądze. A nam i tak źle...
Zobaczcie na ceny i jakość pasków handmade "na zachodzie"
No to przecie każdy paskorób i garbik wykona chyba?
Edit: niezależnie od tematu Jarka, taka mnie refleksja naszła, że nas nasi koledzy robiący paski mocno rozpuścili. Robią świetne paski, mocno zindywidualizowane, za śmieszne w sumie pieniądze. A nam i tak źle...
Zobaczcie na ceny i jakość pasków handmade "na zachodzie"
:
Kiepsko wykończone ...
Marino robi im Rios, co gwarantuje wysoką jakość, te pozostałe - nie mam pojęcia ..
Santino, materac jest dość gruby przy uszach, nie będzie pasował do tego zegarka ..
Odpowiedz do tematu
Na czym konkretnie polegała ta gorsza jakość? Psuły się szybko? |
Kiepsko wykończone ...
Marino robi im Rios, co gwarantuje wysoką jakość, te pozostałe - nie mam pojęcia ..
Santino, materac jest dość gruby przy uszach, nie będzie pasował do tego zegarka ..