Miał może ktoś z Szanownych Kumotrów styczność z takim wynalazkiem?
http://cgi.ebay.com/Mens-...6#ht_4736wt_905
Interesuje mnie przede wszystkim, czy koperta w tej pilotce jest faktycznie stalowa..Bo jak tak to za tą cenę to chyba bym se zanabył
EDIT:
Kurcze, ta niby nie pilot, ale też fajowa
http://cgi.ebay.com/Mens-...d#ht_5086wt_905
Odpowiedz do tematu
: Orkina - pilot :)
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2010-10-03, 11:15, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2010-10-03, 11:15, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Kurde w tej drugiej tarcza rewelacyjna jak za taką cenę
:
No ogólnie się tych Orkin dużo w tej cenie pojawiło na jebaju...I mnie strasznie korci Jakby faktycznie koperty stalowe były to nic tylko brać
A wie ktoś co w środku siedzi?
A wie ktoś co w środku siedzi?
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Przecież Svedos ma taką orkinę pierwszą chyba. Koperta stalowa w środku klon myioty.
Ten drugi ma tylko tył stalowy...
Jak się podoba to brać - przecież tanio w końcu
Ten drugi ma tylko tył stalowy...
Jak się podoba to brać - przecież tanio w końcu
:
Ile ona ma średnicy bez koronki? Bo te 53mm z koronką trochę niepokoją
:
47 bodajże
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-10-03, 12:47, w całości zmieniany 1 raz
Może bym się przymierzył do takiego pilocika z białą tarczą? Ciekawe, czy napis Orkina dałby się bezśladowo usunąć, jest chyba nakładany ...
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-10-03, 12:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja się chyba na tego czarnego przyczaję Jak fundusze pozwolą
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2010-10-03, 13:20, w całości zmieniany 2 razy
miałem taką pilotkę czarniawą. Lubię duże zegarki, ale to było monstrum. Poszedł na bazarek, był na mnie po prostu za wielki, a najcieńszego nadgarstka wcale nie mam... Koperta była na 100% stalowa, całość wyglądała w miarę rozsądnie. Szczególnie za takie pieniądze.
EDEK: Zapomniałbym, napis ORKINA jest najsłabszą częścią zegara, wygląda dość tandetnie w tym pilocie.
Było też gdzieś na forum porównanie tej orkiny z bliźniaczym hercem... i z tego co pamiętma na + dla herca za niebieskawe szkiełko.
EDEK: Zapomniałbym, napis ORKINA jest najsłabszą częścią zegara, wygląda dość tandetnie w tym pilocie.
Było też gdzieś na forum porównanie tej orkiny z bliźniaczym hercem... i z tego co pamiętma na + dla herca za niebieskawe szkiełko.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2010-10-03, 13:20, w całości zmieniany 2 razy
:
Mam Herca który jest tym samym co Orkina na fotce którą wkleił Tomek . Całkiem fajny zegarek jak za 24 $
:
Jeśli chcesz tani zegarek to spox...
Jeśli jednak stać Cię na dołożenie do czegoś lepszego to odradzam tą Orkinę...zrobiła na mnie bardzo słabe wrażenie. Ale ja tam nie jestem zwolennikiem zegarków tanich i bardzo tanich bo wiadomo, że jakością nie powalają...
Jeśli jednak stać Cię na dołożenie do czegoś lepszego to odradzam tą Orkinę...zrobiła na mnie bardzo słabe wrażenie. Ale ja tam nie jestem zwolennikiem zegarków tanich i bardzo tanich bo wiadomo, że jakością nie powalają...
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
To jest taki pilot tanich linii lotniczych.
:
Odpowiedz do tematu
a w zasadzie miejsce stojące na skrzydle.