Trafiła mi się dzisiaj w Bytomiu Rakieta Olimpijskie. Koperta nieco zdezelowana (tyłu celowo nie pokazuję , ale tarcza jak nówka i mechanizm w niemal idealnym stanie . Nie spotkała się raczej z aprobatą domowników, choć ładny czerwony pasek dodał jej uroku .
Odpowiedz do tematu
: Rakieta "Olimpijskie"
Ну, погоди!
:
Ładna rakieta
Teraz musisz zapolować na kopertę, szkiełko może jeszcze da się uratować.
Teraz musisz zapolować na kopertę, szkiełko może jeszcze da się uratować.
:
Kocham tą Rakiete , czekam aż mi się trafi , zazdroszczę z całego serca
:
Byłem w Bytomiu w piątek i nie widziałem tej rakiety, pewnie miał ją jakiś sprzedawca, który handluje tylko w soboty, inaczej byłaby moja
Hejt i wal się za tą olimpijską tarczę w super stanie !
Od następnego miesiąca chyba będę jeździł na giełdę w piątek i sobotę
ale za to w na giełdzie przedwczoraj - w piątek dorwałem klucz do otwierania dekli, taki jak używają zegarmistrzowie (Sylwek miał taki klucz w Zgierzu)
Widziałem jeszcze na giełdzie Mule Glasfjutte takiego samego jak ten Roberta i potem Łukasza. Już wiem dlaczego Robert odsprzedał tego Glashutte Łukaszowi - wyczaił, że w Polsce jest jeszcze co najmniej jeden taki sam zegarek
Hejt i wal się za tą olimpijską tarczę w super stanie !
Od następnego miesiąca chyba będę jeździł na giełdę w piątek i sobotę
ale za to w na giełdzie przedwczoraj - w piątek dorwałem klucz do otwierania dekli, taki jak używają zegarmistrzowie (Sylwek miał taki klucz w Zgierzu)
Widziałem jeszcze na giełdzie Mule Glasfjutte takiego samego jak ten Roberta i potem Łukasza. Już wiem dlaczego Robert odsprzedał tego Glashutte Łukaszowi - wyczaił, że w Polsce jest jeszcze co najmniej jeden taki sam zegarek
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
O, ciekawa wiadomość! A w jakiej cenie ono Muhle było?
:
Jesteś pewien, że chcesz wiedzieć Po co się załamywać przy niedzieli
Blaz napisał/a: |
O, ciekawa wiadomość! A w jakiej cenie ono Muhle było? |
Jesteś pewien, że chcesz wiedzieć Po co się załamywać przy niedzieli
:
Takie wiadomości najlepiej przyjmować w weekend. Przynajmniej tak słyszałem.
:
Miał ja sprzedawca, który właściwie nie handluje zegarkami - była "wciepnięta" do koszyka z jakimś szmelcem i kosztowała... 30zł . Długo się nie zastanawiałem. No i to, co uwielbiam w Rakiecie 2609NA - zegarek jest ewidentnie zaniedbany, serwisowany jeśli był, to dawno, a po nakreceniu ruszył z kopyta i chodzi bardzo dobrze . Ten mechanizm moze piękny nie jest, ale to fantastyczna maszyna.
Karol Kłósek napisał/a: |
Byłem w Bytomiu w piątek i nie widziałem tej rakiety, pewnie miał ją jakiś sprzedawca, który handluje tylko w soboty, inaczej byłaby moja
Hejt i wal się za tą olimpijską tarczę w super stanie ! |
Miał ja sprzedawca, który właściwie nie handluje zegarkami - była "wciepnięta" do koszyka z jakimś szmelcem i kosztowała... 30zł . Długo się nie zastanawiałem. No i to, co uwielbiam w Rakiecie 2609NA - zegarek jest ewidentnie zaniedbany, serwisowany jeśli był, to dawno, a po nakreceniu ruszył z kopyta i chodzi bardzo dobrze . Ten mechanizm moze piękny nie jest, ale to fantastyczna maszyna.
Ну, погоди!
:
Lepiej nie wiedzieć nie ważne jaki jest dzień , po co się męczyć , jak cena bazarkowa może być np 100 z okładem
Blaz napisał/a: |
Takie wiadomości najlepiej przyjmować w weekend. Przynajmniej tak słyszałem. |
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-10-03, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
No właśnie nie wiem ile to Mule kosztowało, bo sprzedawca gdzieś poszedł i stoiska pilnował jego kolega.
Zapomniałem podejść tam drugi raz później
Jeśli ten zegarek będzie na giełdzie za miesiąc to na pewno zapytam ile kosztuje.
Aha, miał pudełko i papier z wizerunkiem wiatraka - młyna, tak więc full oryginał
Zapomniałem podejść tam drugi raz później
Jeśli ten zegarek będzie na giełdzie za miesiąc to na pewno zapytam ile kosztuje.
Aha, miał pudełko i papier z wizerunkiem wiatraka - młyna, tak więc full oryginał
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-10-03, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Uuuuu, to pewnie kosztował z pięć Parnisów.
:
Świetna ta rakieta olipijskie znaczy się
:
Takiego destrukta dostałem jako gratis do pobiedy za 10PLN
Zegarek na chodzie
Zegarek na chodzie
:
Odpowiedz do tematu
Spory dosłownie i w przenośni ten gratis
Pmwas fajna ta Rakietka. Odcień tarczy cudny. Tak się teraz zastanawiam czy mam jakiś czerwony zegarek... chyba nie mam
Pmwas fajna ta Rakietka. Odcień tarczy cudny. Tak się teraz zastanawiam czy mam jakiś czerwony zegarek... chyba nie mam