przekonaliście mnie
będzie strela
Odpowiedz do tematu
:
:
W Spitfirer chociaż mały ma koronkę, która jest dość duża i ostra, przez co dla mnie był mniej wygodny w noszeniu niż 45 mm Sybir czy poljot delfin. dlatego poszedł między ludzi
Svedos napisał/a: |
Spitfire dobry wybór, ale Strzałka zdecydowanie najlepszy. |
W Spitfirer chociaż mały ma koronkę, która jest dość duża i ostra, przez co dla mnie był mniej wygodny w noszeniu niż 45 mm Sybir czy poljot delfin. dlatego poszedł między ludzi
:
Strzałka jest urocza - w końcu zegar wpisujący się w gusta forumowe
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Bardzo dobry wybór
:
Przepraszam bardzo, a jak pytałem o niebieskie wskazówki pasujące do Samsona to nikt mi nie podał żadnego namiaru!
To jak to jest???
Blaz napisał/a: |
Rafklim, widać, że jesteś w szoku, tak jak gdybyś właśnie odkrył, że istnieje Matrix.
Do chińskich zegarków części kupić łatwiej niż chleba za rogiem. |
Przepraszam bardzo, a jak pytałem o niebieskie wskazówki pasujące do Samsona to nikt mi nie podał żadnego namiaru!
To jak to jest???
:
Ano tak, że tego tematu jeszcze nikt nie rozkminił specjalnie
Moim zdaniem - będą do Samsona pasowały wskazówki pod werki Miyoty i Seiko. Ale trzeba by sprawdzić.
thraked napisał/a: |
Przepraszam bardzo, a jak pytałem o niebieskie wskazówki pasujące do Samsona to nikt mi nie podał żadnego namiaru! To jak to jest??? |
Ano tak, że tego tematu jeszcze nikt nie rozkminił specjalnie
Moim zdaniem - będą do Samsona pasowały wskazówki pod werki Miyoty i Seiko. Ale trzeba by sprawdzić.
:
Bo Samson to specjalny przypadek jest.
:
Odpowiedz do tematu
No dobra, jak się do rozkminiania zabrać?
Jakieś wskazówki?
Mówicie, że mogą pasować od Miyoty i Seiko, jak to można sprawdzić? Skąd je można sprowadzić? Gdzie można wzory obejrzeć?
Jakieś wskazówki?
Mówicie, że mogą pasować od Miyoty i Seiko, jak to można sprawdzić? Skąd je można sprowadzić? Gdzie można wzory obejrzeć?