Odpowiedz do tematu
:
Wszystko teraz podrabiają
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Pamiętajcie, że było wiele wersji Nighthawka, na USA inny, Azja inny, Europa też inny. U nas w większości są te azjatyckie.
zetrov, GMT działa ? Bo w podróbkach siedzi zwykły kwarc.
zetrov, GMT działa ? Bo w podróbkach siedzi zwykły kwarc.
:
Możesz se tylko samolocikami pokręcić
Nie działa tak jak powinno, przesuwać wsk. godzinową a nie samoloty, właśnie patrzę na swojego
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-11-30, 19:33, w całości zmieniany 3 razy
Tomek napisał/a: |
...GMT działa ? ... |
Możesz se tylko samolocikami pokręcić
Nie działa tak jak powinno, przesuwać wsk. godzinową a nie samoloty, właśnie patrzę na swojego
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-11-30, 19:33, w całości zmieniany 3 razy
:
zetrov, muszę Cię zmartwić. Masz podróbkę... Otwórz, sam zobaczysz co jest w środku
Najprościej sprawdzić po okienku daty, bez otwierania - widać, że masz pojedynczą tarczę, bez tej, która robi za ogniwo słoneczne.
Najprościej sprawdzić po okienku daty, bez otwierania - widać, że masz pojedynczą tarczę, bez tej, która robi za ogniwo słoneczne.
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-11-30, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Szkoda że nie miałem swojego dzisiaj.
Przez te parę minut myślałem że jest tam po prostu ciemno ale chyba i tak było wystarczająco widno
Przez te parę minut myślałem że jest tam po prostu ciemno ale chyba i tak było wystarczająco widno
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-11-30, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Tego sie właśnie obawiałem.
Jutro odsyłam zegarek. Pieniądze za zegarek wrócą na konto.
Jutro odsyłam zegarek. Pieniądze za zegarek wrócą na konto.
:
Przynajmniej sprzedawca wydaję się uczciwy, chyba nie wiedział co sprzedaję
:
Nie wiedział. Przeprosił.
Nic do niego nie mam. Ważne ze bez zadnych nieprzyjemności udało sie rozwiązać problem.
Nic do niego nie mam. Ważne ze bez zadnych nieprzyjemności udało sie rozwiązać problem.
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-11-30, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
No to wszystko się zaczyna układać
Jutro jeszcze niech oddadzą kasę z przelewu i coś czuję gruby temat ... pomóżcie coś wybrać za 3-4k.
Jutro jeszcze niech oddadzą kasę z przelewu i coś czuję gruby temat ... pomóżcie coś wybrać za 3-4k.
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-11-30, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Co kupić to juz jest. Tylko z tamtej przesyłki pobraniowej musza wrócić pieniądze.
Dobrze, ze kolega cierpliwy i czeka
Dobrze, ze kolega cierpliwy i czeka
:
Niech czeka, na biednego nie trafiło
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2016-11-30, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
(...)
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2016-11-30, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
:
tomaliusz, ja to biedny. Nie to co Ty. Klikasz coś co chwile. A może po prostu uzależniony jesteś
:
zetrov, nie o Tobie pisałem
:
Odpowiedz do tematu
Powiem tak. Kiedyś kupiłem Jastrzębia dla kumpla. I okazał się podróbą. Co za tym idzie produkują takowe. U mnie było podobnie. Sprzedający twierdził, że nie sprzedaje podrób. Kasę oddał.
Najprościej poznać po tarczy. Oryginalna cała się "mieni". Jak nie to szkoda otwierać. U mnie jeszcze spasowanie bransolety do koperty było tragiczne.
Najprościej poznać po tarczy. Oryginalna cała się "mieni". Jak nie to szkoda otwierać. U mnie jeszcze spasowanie bransolety do koperty było tragiczne.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |