http://giphy.com/gifs/ani...-12GkjkYCim4t0c
Wypłynie jeszcze ze stoczni, czy już koniec patrolu? Jeśli o mnie chodzi możecie matową ciuchcię puścić do grejfruta i później po kolei
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez arek314 2016-10-26, 12:53, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez arek314 2016-10-26, 12:53, w całości zmieniany 2 razy
:
O nie....
U mnie był cały i zapakowałem go tak samo solidnie jak przyszedł...
U mnie był cały i zapakowałem go tak samo solidnie jak przyszedł...
~ stay open minded ~
:
ukasz.pa, zdarza się. Zegarek tyrany 1,5 roku, kilkadziesiąt podróży kurierem zaliczone, statystycznie było prawdopodobne że w końcu coś się zdarzy.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
To chyba nie jest jakaś mega poważna usterka i da się ją cofnąć c'nie?
~ stay open minded ~
:
Nie wygląda to tragicznie, ale jakiś przystanek w porcie Orzeł zaliczy. Mechanika trzeba zalać żeby nie dało się załatać
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
No to przynajmniej taka ulga...
~ stay open minded ~
:
Normalna sprawa. Po >60 przesyłkach, to powiem wam ze i tak nie jest źle. Lepiej niż nasze typowe doświadczenia z problemami pocztowymi.
Stocznia remontowa :
Zakład zegarmistrzowski
Al. Wyzwolenia 109
Szczecin
Do środka adres zwrotny proszę dołączyć.
Stocznia remontowa :
Zakład zegarmistrzowski
Al. Wyzwolenia 109
Szczecin
Do środka adres zwrotny proszę dołączyć.
:
czyli Orzeł wpłynął do suchego doku, odpuszczam- panowie co stali i nie stali- dla was jest 1 tydzień szybciej
:
diverofobia, jako następny w kolejce dokonuję przejęcia
65. grejtfrut
66. matdru
67. adventure
68. planB
69. jarx
70. arek314
71. Tapir
72. yamak
73. marekgro
65. grejtfrut
66. matdru
67. adventure
68. planB
69. jarx
70. arek314
71. Tapir
72. yamak
73. marekgro
:
życzę wszystkiego arku
:
Gdzie obecnie Orzeł popłynął? Z naddzwiękową pod wodą nie powinien przeskakiwać...
Jarek
:
Chyba dalej w stoczni remontowej jest.
:
Chwilę u mnie pobomblował, był awizowany. Kilka dni temu wysłałem do kolejnego na liście, więc znowu w drodze.
:
A to miłe wieści. Dzięki!
Jarek
:
Odpowiedz do tematu
Melduje że Orzeł zadokował w Krakowie:)
Zdjątko słabe bo Smog Wawelski straszny
[ Dodano: 2016-12-20, 14:13 ]
Kolega matdru niestety nie odpowiada i nie podaję danych do wysyłki - czekam na info od kolegi adventure
Zdjątko słabe bo Smog Wawelski straszny
[ Dodano: 2016-12-20, 14:13 ]
Kolega matdru niestety nie odpowiada i nie podaję danych do wysyłki - czekam na info od kolegi adventure