Aż dziwne, że nie ma jeszcze tematu o Marcina zegarkach...
Nieważne, ważne jest to, że jest koniec świata!
A to dlatego, że pierwszy raz chcę bakteryjki!
Niestety za pzóźno...
Odpowiedz do tematu
: Vratislavia conceptum
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-10-28, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-10-28, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
Łaaaadna
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Widziałem ostatnio Kosmosa na żywo, jak dla mnie znowu jest postęp w porównaniu do poprzednich wersji.
:
Nosiłbym.
Odejście od wzornictwa typu "polska szkoła wycinanki" jest dla mnie miłym zaskoczeniem. Mam nadzieję, że to trwały rozwód
G.
Odejście od wzornictwa typu "polska szkoła wycinanki" jest dla mnie miłym zaskoczeniem. Mam nadzieję, że to trwały rozwód
G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
ostatnia wersja chroniaczy była już super. To ciekawy jestem w takim razie na żywo tego...
Zdjęcie z wusa kosmosa (mnie się podoba akurat średnio stylistyka "oceana" ale widać moc)
i czarny
Strzała napisał/a: |
Widziałem ostatnio Kosmosa na żywo, jak dla mnie znowu jest postęp w porównaniu do poprzednich wersji. |
ostatnia wersja chroniaczy była już super. To ciekawy jestem w takim razie na żywo tego...
Zdjęcie z wusa kosmosa (mnie się podoba akurat średnio stylistyka "oceana" ale widać moc)
i czarny
Skate or die!
:
Najmniej chyba mi się ta koperta podobała z całości. Bo to był taki zgniły kompromis - za mała i za gruba jednocześnie. Jakby dać 44 to ta grubość by nie przeszkadzała, albo w drugą stronę - zrobić coś lekkiego 41mm. Ale tarcze fajoskie wyszły
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Mam I edycję i jestem zadowolony. Bardzo. Pomimo ruchawej wskazówki od stopera wolę I edycję, bo wszędzie indeksy.
Choć ten kosmos wygląda zachęcająco.
Choć ten kosmos wygląda zachęcająco.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Jak za gruba? To co powiesz o Enignmie?
a średnica w zasadzie taka sama:
W/g mnie jeśli chodzi o grubość to akurat jest O.K. - świetnie się chowa pod mankietem koszuli, choć jakby nie było nie jest to garniturowiec.
Iks napisał/a: |
Najmniej chyba mi się ta koperta podobała z całości. Bo to był taki zgniły kompromis - za mała i za gruba jednocześnie. |
Jak za gruba? To co powiesz o Enignmie?
a średnica w zasadzie taka sama:
W/g mnie jeśli chodzi o grubość to akurat jest O.K. - świetnie się chowa pod mankietem koszuli, choć jakby nie było nie jest to garniturowiec.
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Enigma była ciut większa i tej grubości się tak nie odczuwało, przy zegarkach o mniejszej średnicy niestety każdy dodatkowy milimetr wyłazi kopercie bokiem . Enyłej, miałem oba, a nie mam żadnego - to też o czymś świadczy
Daito napisał/a: |
To co powiesz o Enignmie? |
Enigma była ciut większa i tej grubości się tak nie odczuwało, przy zegarkach o mniejszej średnicy niestety każdy dodatkowy milimetr wyłazi kopercie bokiem . Enyłej, miałem oba, a nie mam żadnego - to też o czymś świadczy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wiem o czym piszesz
Iks napisał/a: |
Enyłej, miałem oba, a nie mam żadnego - to też o czymś świadczy |
Wiem o czym piszesz
:
Iks, akurat u ciebie to taki sam wyznacznik jak u Mazika czy 666.
Reaktywujcie sobie grupę ADHD.
Daito, ta vratislavia na zdjęciu to jest 3 wersja ze słoneczkiem?
Różnica w grubości - na zdjęciu przynajmniej - jest spora...
Reaktywujcie sobie grupę ADHD.
Daito, ta vratislavia na zdjęciu to jest 3 wersja ze słoneczkiem?
Różnica w grubości - na zdjęciu przynajmniej - jest spora...
Skate or die!
:
Tak to trzecia wersja - ale grubość koperty we wszystkich wersjach jest taka sama. Co do różnicy grubości to faktycznie była duża, a dodatkowych mm dodawało wypukłe szkło w Enigmie - na zdjęciach słabo widać bo to KSF.
prezesso napisał/a: |
Daito, ta vratislavia na zdjęciu to jest 3 wersja ze słoneczkiem? Różnica w grubości - na zdjęciu przynajmniej - jest spora... |
Tak to trzecia wersja - ale grubość koperty we wszystkich wersjach jest taka sama. Co do różnicy grubości to faktycznie była duża, a dodatkowych mm dodawało wypukłe szkło w Enigmie - na zdjęciach słabo widać bo to KSF.
:
Ale niektóre mam dłużej od innych
prezesso napisał/a: |
Iks, akurat u ciebie to taki sam wyznacznik jak u Mazika czy 666. |
Ale niektóre mam dłużej od innych
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie mogę się doczekać swojego sporta.
:
Odpowiedz do tematu
Kosmosa S.4 bym przygarnął..może wypłynie jakie na bazar z czasem
"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".