:
Pozor, pozor!!!
Duty się wzion i zoptymalizował i nie wysłał mnie paczki w gustownym kartonowym pudełeczku, tylko w bąblach.
Szczęściem nie widzę, aby zegar na tym ucierpiał, ale istotnie obniża to bezpieczeństwo podróży...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Pewnie trzeba dopłacić coś za pudełko. Ale za to może w nieodpowiednie łapy na granicy nie wpadnie
:
bow napisał/a: |
Pozor, pozor!!!
Duty się wzion i zoptymalizował i nie wysłał mnie paczki w gustownym kartonowym pudełeczku, tylko w bąblach.
Szczęściem nie widzę, aby zegar na tym ucierpiał, ale istotnie obniża to bezpieczeństwo podróży... |
No ale oni tak wysyłali? W swoim woreczku zegarek i w foliach ?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Swego czasu, jak się wybierało opcję woreczka, to wrzucali graty w gustowne kartonowe pudełeczko, w którym wszystko bezpieczenie leciało.
A teraz jest zwykły bąbel - jako i Wojtek na focie pokazał.
To mnie siem nie podoba!!!
:
Ale tom chyba za Mieszka jeszcze
Te foty mają po dwa, trzy lata.
:
No dawno u nich nie kupowałem...
:
Ale tam ostatnio nie ma po co zaglądać
Mam na liście chyba dziesięć Citków które ewentualnie by mnie zainteresowały i ustawione powiadomienia o dostępności ale od dobrych dwóch lat są
out.
Te zaś, które są dostępne trzymają ceny zupełnie do tego sklepu nieprzystające
:
zamawiał ktoś coś ostatnio w tym sklepie, widzę, że oceny są raczej pozytywne, ale jakoś mam obawy, a chciałbym to kliknąć:
http://www.dutyfreeisland...-black-ip-watch
:
Nie rób scen, to potentat